Beteg a macskám? Mi baja?
Nemrég értem haza a macskámhoz, és szokatlan tünetet tapasztaltam.
A cicám amíg a fürdőből átkísért a konyhába 3 dolgot is lefejelt, nekiszaladt... aztán próbálkoztunk újra h jön utánnam, akkor már kikerülte a dolgokat, amúgy fél éves, sziámi jellegű, ivartalanított oltott kandúr. Látni lát, így gondolom koordinációs zavar. Nemsokára nyit az orvosi rendelő, el kéne vigyem? Ha súlyosbodik az állapota, hnap nem tudom hova vinni, mert zárva lesznek.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A macska már harmadik napja nem eszik vagy iszik, nagyon büdös a szája, a légzése szabálytalan, alig bír lábra állni és keservesen nyávog. Nem tudom állatorvoshoz vinni és nagyon valószínű, hogy már az sem segítene rajta. Ő már a második macskám, akivel ez történt,...
Ma péntek van és szerda reggel a macskám elkezdett nyávogni és rosszul lett előtte nap kedd este nem jött haza igy ben tudtam megetetni . még most is rosszul van nem eszik nem iszik és szédül menni nem tud aludni se sokat csak egy helyben ül és összekuporodik. A...
van egy kandúr cicám aki csak estefele jön haza ha haza jön és szerzett egy sebet a fülébe amiért az büdi és gennyes voltunk állat orvosnál ahol kapott fülcseppet amit napi 2x kellene a fülébe nyomni hogy kitisztuljon de most sincs itthon ...szerintetek mit lehet vele...
Persze.. érdekes lenne ha ugatna, de nem erre gondoltam. Ez a cica világ életében csendes kis élőlény volt, csak akkor nyávogott ha pisilnie kellett, szépen kiengedtem és megszűnt a 'probléma'. Azonban 4-5 napja nagyon sűrűn nyávog, lehet fáj valamije. De hiába...
2 hónapos volt a cica,amikor farmról hozuk 3 hete.Ma kezdett el tüsszögni és folyik az orra.Gondoltam, tudtok valamit. Ha nem, elviszem orvoshoz.
Tegnap már semmit nem evett/ivott, este elkezdett hányni és még éjszaka is hányt, reggel elvittük orvoshoz kapott infuzion vizet, szuriba: antibiotikumot, valami multivitaminos dolgot, lázcsillapítót (40 fokos láza volt) meg azthiszem hányás ellen valamit, szájon át...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!