Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez valami betegség?

Ez valami betegség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rendszerint szagolgatom a macskámat, a fejét. Olyan finom kis baba illata van. Szerintetek így elkaphatok valami betegséget?
2016. dec. 2. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
csak a hülyeséget :DD de azt már el is kaptad :DD
2016. dec. 2. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is szoktam néha. Mondjuk az enyém macska szagú, de olyan puhi a szőre, úgy szeretem ha hozzámbújik.
2016. dec. 2. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a kutyámat is szaglászom :D Ha betegség, akkor nyugi: többen is szenvedünk benne.
2016. dec. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Beteg a macskám? Mi baja?

Nemrég értem haza a macskámhoz, és szokatlan tünetet tapasztaltam. A cicám amíg a fürdőből átkísért a konyhába 3 dolgot is lefejelt, nekiszaladt... aztán próbálkoztunk újra h jön utánnam, akkor már kikerülte a dolgokat, amúgy fél éves, sziámi jellegű, ivartalanított...

Létezhet, hogy egy nap alatt elvisz a macskanátha két kiscicát?

Egy ismerősöm pàr hónapja befogadott két kiscicàt( testvérek) Màr akkor gyanus volt nekem, hogy macskanàthàsak, ki hivott egy " doktort" aki el kezdte kezelni őket, de abba maradt, huzta halasztotta a beigért kezelés idő ponjait...volt hogy...

Mi lehet a baja a macskámnak és adhatok e neki valamilyen gyógyszert?

Nemrég születtek kiscicáink. Kb 1-1,5 hónaposak lehetnek és az egyik cica nagyon sokat nyávok és nem nagyon eszik. Mindig sétálgat, az embrei hangokra felkapja a fejét, szereti az embereket. De amikor sétál akkor a farka szög egyenes és olyan mintha a gyomra fájna mert mindig összehúzódik.

Ha allatorvoshoz viszem a macskam akkor kapok igazolast a suliba hogy elvittem orvoshoz?

Holnap reggel be akarok vinni a cicamat orvoshoz mert alig eszik es a szekletebe gilisztat talaltunk. Ha beviszem akkor kapok igazolast ? Vagy szuloit kell iratni?

Mi baja van a kiscicamnak? Mar egy hete hasmenese van.

A kiscicám tápot kapott , azt nem nagyon akarta megenni , inkább csak ivott , ezert arra gondoltunk hogy konzerves kajat kap, de attol vereset kakilt , igy azt abba hagytuk.Aztan ujbol a tap jott es neha neha evett par szemet (a tap markaja : whiskas junior), es sokat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!