Ez valami betegség?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nemrég értem haza a macskámhoz, és szokatlan tünetet tapasztaltam. A cicám amíg a fürdőből átkísért a konyhába 3 dolgot is lefejelt, nekiszaladt... aztán próbálkoztunk újra h jön utánnam, akkor már kikerülte a dolgokat, amúgy fél éves, sziámi jellegű, ivartalanított...
Egy ismerősöm pàr hónapja befogadott két kiscicàt( testvérek) Màr akkor gyanus volt nekem, hogy macskanàthàsak, ki hivott egy " doktort" aki el kezdte kezelni őket, de abba maradt, huzta halasztotta a beigért kezelés idő ponjait...volt hogy...
Nemrég születtek kiscicáink. Kb 1-1,5 hónaposak lehetnek és az egyik cica nagyon sokat nyávok és nem nagyon eszik. Mindig sétálgat, az embrei hangokra felkapja a fejét, szereti az embereket. De amikor sétál akkor a farka szög egyenes és olyan mintha a gyomra fájna mert mindig összehúzódik.
Holnap reggel be akarok vinni a cicamat orvoshoz mert alig eszik es a szekletebe gilisztat talaltunk. Ha beviszem akkor kapok igazolast ? Vagy szuloit kell iratni?
A kiscicám tápot kapott , azt nem nagyon akarta megenni , inkább csak ivott , ezert arra gondoltunk hogy konzerves kajat kap, de attol vereset kakilt , igy azt abba hagytuk.Aztan ujbol a tap jott es neha neha evett par szemet (a tap markaja : whiskas junior), es sokat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!