A cicám egy hónapja szült, azóta folyamatosan beszél és "hümmög". Mit szeretne közölni velünk?
Sokszor otthagyja a kicsiket a kosárban, és odafekszik mellém a fotelba
Lehet csak az anyai ösztönei miatt aggódik, de boldog/hálás is egyszerre hogy vigyázunk a gyerekeire, és így fejezné ki?

válasza:

válasza:Kissé mellélőttél a dologgal, de majdnem :D
Azért hümmög, mert zavarják a kölykök, egész nagyok már, nyüzsögnek, a macskák pedig a csendet és nyugalmat szeretik. Normál esetben egyszerűen elmenne mellőlük vadászni, itt nem teheti meg.
Remélhetőleg csak addig vigyáztok a gyerekeire, míg tovább nem lehet adni őket, aztán ivartalanítjátok szépen, mert a beltenyészet nem is szép, nem is egészséges, a macskák pedig nem nagycsaládos lények, utálnák egymást egy idő után.

válasza:Családtagnak, segítőtársnak tekint titeket, ezért többet kommunikál veletek annak érdekében, hogy szerencsésen sikerüljön felnevelnetek a kicsiket együtt.
"Lenyalogattam a kicsiket, most pihenek itt egy kicsit, addig vigyázzatok rájuk, tegyétek tisztába őket, utána majd szoptatok. Köszi."

válasza:

válasza:Nézd meg hogy forróbb e a buksija, füle ilyenkor, mert az azt jelenti hogy fiúzni akar de nem tud igazán a kicsik miatt mert imádja azokat is.
Valószínűleg egy kandúr macska jelölget az ajtótokban party-ra várva és érzi az illatát.
Kapcsolódó kérdések:
Étvágya az nagyon van!! Ha tehetné folyton enne. A kedve is nagyon jó dorombol is. Viszont az elmúlt héten folyamatosan folyik a nyála. Kinti-benti cica de kint jobban szeret lenni. Ki van miskároltatva (fiú) és mindig a kerítésen belül marad nem kóborol! Megnéztem a...
Két hónapos, néhány napja van nálunk. Ha nem vele foglalkozunk, azonnal nyávogni kezd. Sok simogatást kap, de 0-24-ben nem tudunk csak vele foglalkozni. Mit lehet kezdeni ezzel a nyávogással? Idővel elhagyja? Egyébként nyugodt természetű, kedves macsek.
Úgy nyalogatja, mint amikor nekünk például ételmaradék van a szánkon és azt lenyaljuk. (Tudom, ez rossz példa) Néhány tény ami fontos lehet: 2018. 04. 15-én született: szóval kb. 10 hónapos Szürke, lány házimacska Múlt szerdán lett ivartalanítva Nem szereti, ha...
Már kapott rá antibiotikumot, akkor pár. Napig nem volt neki, de utána újra elkezdődött. Volt neki egy kikezeletelen macskanáthája, amivel nem vitték a szüleim orvoshoz, mert hamar rendbejött.
A szemem előtt is!? Csak az enyémre. Eddig az volt hogy vese beteg, félévente elég volt neki az inekció! Viszont most lett egy hete kikúrálva kilenc napig szedte a gyógyszert ugyanerre a betegségre, mert a doki szerint azért pisil mert jelez! Viszont most lejárt a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!