Egy szavanna macskát el lehet adni 5-10 ezer dollárért külföldre? Neten láttam!
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Munka miatt külföldre költözni lehetséges állattal?
Gondolkozom a külföldi munkàn,de van egy macskàm.Szobacica.Mindenki màstól retteg.Mi lehetne a megoldàs?
Szavanna macska?
Már régóta szeretnék F1 es szavanna macskát viszont nemtudom hogy kell e hozzá engedéj ugyanis az F1 es szavanna szervál gyereke megszelidítve tudom hogy nagyon drága de valaki tud mondani olyan embert aki tenyészti őket Magyarországon és olcsón eladja?
Hol tudnék venni Magyarországon szavanna macskát?
Megbizható tenyésztő van?
Külföldre viszem a macskám autóval. Megbüntetnek, ha nem ketrecben tartom, csak pórázon van?
Lesz más utas is, aki majd fogja.
Vitte már valaki repülővel külföldre a macskáját?
Úgy értem a fedélzeten az ülés alatt (megfelelő szállítóban), nem pedig a csomagtérben. Milyen légitársasággal lehet így utazni? Olvastam, hogy a Lufthansa engedi, ez még aktuális? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!