Lehet nagyobb baja egy 3 hónap körüli cicának ha nyalogatta magán a bolha irtót?

válasza:

válasza:Szerontem nem lesz baja, de ha ilyet látsz, mint amit említett, hogx habzik a szája, hányik, vidd orvoshoz!
Nálunk a két öregúr azt csinálta, hogy egymásnak nyalták le, mert ugye magának nem tudta! Alomtesók, mindig együtt éltek! Az egyik ritka intelligens macskához képest, mindenre rájön!
Max. szerintem annyi lesz, hogy nem hat rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
ér ráadásul kb a védőoltások(nem kötelezőt is kapott, meningo-, pneumococcus ellenit) idejében csípte meg valami. szóval vagy oltás előtt, vgy oltás után, de még az emlékeztető oltás előtt. nem tudom hogy a védőoltás míg ki nem alakul a védettség, legyengíti e a...
Kaphat már bolhacseppet?Fürdetni lehet?És ha lehet fürdetni akkor hatásos a bolhák ellen?Kézzel nem igazán szívesen szedem ki, bár 2 sikerült, de sírnak nagyon kézben, és a cicamama is rendesen aggódik ilyenkor.Nem értem hogy történhetett ez, hiszen a kiscicák bent...
Mert láttam benne vmit de nagyobb mint egy bolha és csak az az egy van benne. és semmi más. De vettem azért bolhanyakörvet. Hátha az. Ez igy rendben van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!