Melyik távcsőt vennéd meg madarak nézésére, az alábbiak közül?

válasza:#1 vagyok:
Mert nagy, és szép, szerintem az a legszebb. De te döntöd el, melyiket veszed. Azt vedd, amelyik számodra tetszik.

válasza:

válasza:

válasza:Igen, én úgy értelmeztem.
"A tapasztaltabb madarászok számára ajánlatosak a közkedvelt 8×50 vagy 10×50 modellek, melyek elég nagy nagyítást és viszonylag éles képet adnak. Egy kezdő számára azonban ezek a távcsövek alkalmatlanok, mert túl nehezek, a séta kellemetlenné válhat emiatt, a kép beremeghet - a megfigyelő önkéntelen mozdulatai miatt -, és az erős nagyítás bonyolultabbá teheti a cél megtalálását fás környezetben, például erdőben vagy egy parkban."
Kapcsolódó kérdések:
8 éves koromban kezdtek el érdekelni az ilyen sztorik, sok gyerek rablásos műsort néztem már 8-9 évesen is, most vagyok 18 és idegesít, hogy nem tudom kinőni a félelmemet.... Hogyan tudnám kinőni?
Kizárólag netezésre, Youtube videók nézésére, Word és Excel-használatra milyen kisteljesítményű notebook-ot tudnátok ajánlani? Nem kell hogy az akku sokáig bírja, áramforrás van. Az viszont fontos lenne, hogy gyorsan, gördülékenyen menjen rajta a böngészés jópár...
Megnézek naponta 2-3x 20 percet. Magamhoz is nyúlok közben. Hogyan kell ezt végleg abbahagyni? Mindig visszaesem néhány nap után.
Ez az idei BL döntő, meg ez az egész retek szezon miatt nem akarok több futballt nézni, de valahogy mindig oda kapcsolom a tévét.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!