Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen kamerát hasznátok...

Gublug kérdése:

Milyen kamerát hasznátok madárlesre?

Figyelt kérdés

Wifi madáretetős kamerákról gyűjtök infót, mert szeretnék a kertben. De úgy látom ez Magyarországon nem annyira megy még.

Van aki használ?

ma 14:44
 1/5 wcpumpa01 ***** válasza:
14%
traffipaxot
ma 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Madarak megfigyelésére a Saval 2.0 a legjobb és annyira nem is drága.
ma 16:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Gondolom az 1-es és a 2-es ugyanaz. Wc pumpából következtetek hogy a Saval 2.0 wc csésze egy helyről ered. Még mindig vannak ilyen unatkozó marhák itt h másokkal szívózzanak?
ma 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A telom kamerajat
ma 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:

4.

Hogy érted? Állsz az ablakban a madáretető előtt?

Mert a kertben ugyan kint nem hagyhatod 0-24...

ma 21:45

További kérdések:

Mindig ilyen fog maradni?

sziasztok! van egy nimfam aki lassan 3 hete van nalam, nagyon aranyos, baratsagos, kezdem elnyerni a bizalmat is, eszik az ujjaim kozul, tenyerembol, hogyha mutatok neki magot a kezemben,akkor ram is szall, na de, hogyha szeretnem hogy felalljon az ujjamra v csak...

Ez milyen galamb lehet és mi baja?

Kb. egy hete van a háztetőnkön egy galamb. Házigalambnak néz ki, de kicsit pufókabb, és a szárnya vége is olyan, mintha kerek lenne, mintha vízszintesen megnyúlt volna a vége. Sőt, kettőt is láttam azóta. Na, amelyikről most beszélek, az gyakran nem áll a tetőn, hanem...

Kézhez lehet szoktatni szerintetek?

Sziasztok! másfél hete van nálam egy ninfa , szelidítésre. Eszik a kezemből, ujjaim közül, tenyeremből, viszont ha azt szeretném, hogy álljon rá az ujjamra, akkor óvatosakat csíp az ujjamba, és menekül el, minden trükköt próbáltam, de sose sikerül semmi, lehet én...

Lehetett volna segíteni ezen a galambon?

Ma dél körül láttam egy galambot, ami az út szélén csapkodott, de nem bírt a padkára se felszállni. Óvatosan áttettem egy árnyékos, fa alatti zöld részre, nem nagyon bírt mozogni, a szárnyai furán szét voltak tárva meg eléggé lihegett. Vettem egy szénsavmentes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!