Milyen kamerát hasznátok madárlesre?
Wifi madáretetős kamerákról gyűjtök infót, mert szeretnék a kertben. De úgy látom ez Magyarországon nem annyira megy még.
Van aki használ?

válasza:4.
Hogy érted? Állsz az ablakban a madáretető előtt?
Mert a kertben ugyan kint nem hagyhatod 0-24...
További kérdések:
sziasztok! van egy nimfam aki lassan 3 hete van nalam, nagyon aranyos, baratsagos, kezdem elnyerni a bizalmat is, eszik az ujjaim kozul, tenyerembol, hogyha mutatok neki magot a kezemben,akkor ram is szall, na de, hogyha szeretnem hogy felalljon az ujjamra v csak...
Kb. egy hete van a háztetőnkön egy galamb. Házigalambnak néz ki, de kicsit pufókabb, és a szárnya vége is olyan, mintha kerek lenne, mintha vízszintesen megnyúlt volna a vége. Sőt, kettőt is láttam azóta. Na, amelyikről most beszélek, az gyakran nem áll a tetőn, hanem...
Sziasztok! másfél hete van nálam egy ninfa , szelidítésre. Eszik a kezemből, ujjaim közül, tenyeremből, viszont ha azt szeretném, hogy álljon rá az ujjamra, akkor óvatosakat csíp az ujjamba, és menekül el, minden trükköt próbáltam, de sose sikerül semmi, lehet én...
Ma dél körül láttam egy galambot, ami az út szélén csapkodott, de nem bírt a padkára se felszállni. Óvatosan áttettem egy árnyékos, fa alatti zöld részre, nem nagyon bírt mozogni, a szárnyai furán szét voltak tárva meg eléggé lihegett. Vettem egy szénsavmentes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!