Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ez a galamb/gerlefióka hány...

Ez a galamb/gerlefióka hány napos/hetes lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyi idő, míg önállóvá válik?

Sajnos ki akarják vágni a fát, így nem tudom mi lesz vele.

ma 18:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Az sem normális, aki magatehetetlen élőlény alól kivágja a fát. Maximum 3 hetet kellene csak várni a kirepülésig. Maximum.
ma 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Ez milyen galamb lehet és mi baja?

Kb. egy hete van a háztetőnkön egy galamb. Házigalambnak néz ki, de kicsit pufókabb, és a szárnya vége is olyan, mintha kerek lenne, mintha vízszintesen megnyúlt volna a vége. Sőt, kettőt is láttam azóta. Na, amelyikről most beszélek, az gyakran nem áll a tetőn, hanem...

Legális otthon házigalambot tartani?

Szeretem őket, olyan kis cuki, együgyű lények. Imádom a búgó hangjukat, simogatnám őket. Ha lenne galambom, Gittának nevezném el. Egy félelmem van mindössze csupán, hogy a macskám, Adolf mit szólna hozzá.

Hogyan oldották meg régen parasztudvarokban, tanyákon az oszlopos galambdúcok felállítását a sokszor 5-6 m magasságú oszlopokon?

Sokszor ezek elég nagyok és nehezek voltak. Hidraulikus emelőket, kisdarukat nem vettek igénybe. Szintén nem feltételezem, hogy fent rakták őket össze darabokban, de akkor hogy tudták oda felemelni, vagy egyáltalán felállítani? Semmilyen leírást sem találtam ezzel...

Miért bámulja a falat egy galamb?

Néha látok egy galambot ahogy az iskola fal szélén üldögél csak és még ha el is próbálod hesegetni, nem reagál vagy éppen hogy arrébb megy. Ami még furább, hogy láttam ahogy a falat eszegeti. Amikor egy galamb a falat bámulja vagy a fal mellett ül egy magában akkor...

Tart valaki lakásban galambot?

Kérlek,kerüljétek a negatív felesleges kommenteket!! Szóval szeretnék tartani galambot háziállatként. Érdekelne,hogy aki lakásban tartja az pl szokott e élősködők ellen adni neki cseppeket,vagy hogy egyáltalán kell e?! Mert neten elég kevés infó van erről.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!