Ez a galamb/gerlefióka hány napos/hetes lehet?
Mennyi idő, míg önállóvá válik?
Sajnos ki akarják vágni a fát, így nem tudom mi lesz vele.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kb. egy hete van a háztetőnkön egy galamb. Házigalambnak néz ki, de kicsit pufókabb, és a szárnya vége is olyan, mintha kerek lenne, mintha vízszintesen megnyúlt volna a vége. Sőt, kettőt is láttam azóta. Na, amelyikről most beszélek, az gyakran nem áll a tetőn, hanem...
Szeretem őket, olyan kis cuki, együgyű lények. Imádom a búgó hangjukat, simogatnám őket. Ha lenne galambom, Gittának nevezném el. Egy félelmem van mindössze csupán, hogy a macskám, Adolf mit szólna hozzá.
Sokszor ezek elég nagyok és nehezek voltak. Hidraulikus emelőket, kisdarukat nem vettek igénybe. Szintén nem feltételezem, hogy fent rakták őket össze darabokban, de akkor hogy tudták oda felemelni, vagy egyáltalán felállítani? Semmilyen leírást sem találtam ezzel...
Néha látok egy galambot ahogy az iskola fal szélén üldögél csak és még ha el is próbálod hesegetni, nem reagál vagy éppen hogy arrébb megy. Ami még furább, hogy láttam ahogy a falat eszegeti. Amikor egy galamb a falat bámulja vagy a fal mellett ül egy magában akkor...
Kérlek,kerüljétek a negatív felesleges kommenteket!! Szóval szeretnék tartani galambot háziállatként. Érdekelne,hogy aki lakásban tartja az pl szokott e élősködők ellen adni neki cseppeket,vagy hogy egyáltalán kell e?! Mert neten elég kevés infó van erről.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!