Él kolibri Magyarországon?

válasza:

válasza:Háhé neem!Tudom miről beszélsz,de az egy bogár nem madár!!Énm is azthittem,hoyg scak a szemem káprázik,de elárulom az egy bogár!!!!!!!!Ugyanúgy virágokból nyalogat vmit.
Üdv.:Bea

válasza:

válasza:

válasza:ízeltlábúak törzsébe, azon belül is a lepkék rendjébe tartozó kacsafarkú lepkét (Macroglossa stellatarum) láttál.
Tényleg hasonlít a kolibrire.
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában több ember is mondta nekem,hogy kolibrit látott a kertjében,anyósom le is fényképezte,de ő 50 km-rel arrébb lakik.Tegnap én is láttam egy madarat amiről azt hittem először,hogy darázs,de hosszú csőrű apró madárka volt,ami egy virág mellett lebegett.Lehet Magyarországon kolibri?
Ha igen, vajon mennyiért? :D
Házim van de sehol nem találok rá választ..:\\
Tudom vadon élő állat, de egy hatalmas telkünk van, ami tele van fákkal, és úgy gondolom itt szívesen elélne, meg amúgy is szívesen foglalkoznék egy bagollyal. Lehet ma Magyarországon venni hóbaglyot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!