Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Él kolibri Magyarországon?

Él kolibri Magyarországon?

Figyelt kérdés
Már többször láttam és esküdni mernék, hogy az volt!
2008. máj. 27. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
ällatkertben vannak igen.ha meg netän utcän lättad akkor elszabadult:).mondjuk én ugy gondolom tényleg csak àllatkertben vannak.
2008. máj. 27. 22:03
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

Háhé neem!Tudom miről beszélsz,de az egy bogár nem madár!!Énm is azthittem,hoyg scak a szemem káprázik,de elárulom az egy bogár!!!!!!!!Ugyanúgy virágokból nyalogat vmit.

Üdv.:Bea

2008. máj. 27. 22:37
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem élnek errefelé kolibrik (sajnos) mivel nálunk nincsenek olyan nektárdús növények melyek számukra létfontosságúak. Ha mégis láttál, akkor egy madárházból zökhetett meg...:)
2008. máj. 27. 22:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kolibri, hanem egy kolibri kinézetű bogár:) Nekünk is itt repkedett a teraszon, és ugyanazt csinálja ,mint a kolibri. De nem az.
2008. máj. 27. 22:47
 5/16 A kérdező kommentje:
de eskü olyan volt mintha farktolla lenne xD
2008. máj. 27. 22:57
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Én is láttam reggel teraszon a muskátlik körül egy ilyen valamit, tényleg kolibri formája volt:) De az bizti nem lehetett. De akkor hogy hívják őt? bogár? vagy madár? vagy mi?
2008. máj. 28. 09:17
 7/16 anonim válasza:
97%

ízeltlábúak törzsébe, azon belül is a lepkék rendjébe tartozó kacsafarkú lepkét (Macroglossa stellatarum) láttál.

Tényleg hasonlít a kolibrire.

2008. máj. 28. 11:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Igeeen!! köszönöm, Ő az!!!:D kacsafarkú kis dög: [link] Őt láttam én már annyiszor -.- xD
2008. máj. 29. 21:18
 9/16 anonim válasza:
96%
van de nem csak állatkertben hanem tenyésztik is oket otthon ! :D
2008. máj. 30. 20:30
 10/16 anonim válasza:
96%
Ha utcán láttad akkor valószínű meglógott vagy csak képzelődtél :D.
2008. jún. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Létezhet Magyarországon kolibri?

Mostanában több ember is mondta nekem,hogy kolibrit látott a kertjében,anyósom le is fényképezte,de ő 50 km-rel arrébb lakik.Tegnap én is láttam egy madarat amiről azt hittem először,hogy darázs,de hosszú csőrű apró madárka volt,ami egy virág mellett lebegett.Lehet Magyarországon kolibri?

A papagáj vagy a kolibri szaporodik meszes héjú tojással?

Házim van de sehol nem találok rá választ..:\\

Magyarországon lehet-e venni hóbaglyot?

Tudom vadon élő állat, de egy hatalmas telkünk van, ami tele van fákkal, és úgy gondolom itt szívesen elélne, meg amúgy is szívesen foglalkoznék egy bagollyal. Lehet ma Magyarországon venni hóbaglyot?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!