Milyen takarmányt lehet eloallitani legyek tenyesztesevel?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kutyákat szeretnék tenyészteni hivatalosan. Van egy kan kutyám, hozzá vennék szukát. A kannak nincs törzskönyve, de ha kell megcsináltatom. Mi a pontos menete a két kutyára nézve a tenyésztésnek, és mi az amiket nekem be kell szereznem hozzá. A károgóknak mondom: nem...
A kártékony rovarok tenyésztése büntethető?
A Lányom ezzel szeretne foglalkozni. Nem a tartással kapcsolatos dolgokra vagyok kíváncsi (azzal a lányom képben van), hanem az a része érdekelne a dolognak, hogy ha tényleg komolyan gondolja, és bele akar vágni, akkor a hivatalos értékesítéshez...
Saját fogyasztásra szánom, már próbáltam és remek dolognak tartom!
Mind a 2 póknak van CITES papírja, be kell jelenteni hogy itt párosulnak, vagy ki kell nyomtatni egy papírt és ki kellene tölteni?
Korulbelul 4-5 honapja ugy dontottem, hogy elkezdem tenyeszteni a viaszmolyt. Bebabozodtak, majd leke lett beloluk es azota ok mar meghaltak, de viszont a doboz sarkaba fant valami apro kicsi kristalyos karikat latok az lehet a pete? Ha igen mikor kelnek ki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!