Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » A kertben pici túrásokban...

A kertben pici túrásokban milyen pókok élnek? Rohadt nagyok.

Figyelt kérdés
Sok ilyen kis vakondtúrás szerű dolog van az udvaron amik alatt hatalmas pókok vannak... pár túrásba belelőttem légpuskával... ez lenne a pókok elleni módszer?
2017. szept. 3. 21:28
 1/3 Metionin ***** válasza:
100%
Feketék/sötétbarnák a hátukon világosabb csíkkal és olyan bársonyosak? Mert akkor farkaspók. Szép nagyok is vannak köztük. Sokszor látni ahogy a nőstények a hátukon viszik a gyerekeiket, szerintem jópofák. Ne bántsd őket, ártalmatlanok.
2017. szept. 3. 21:36
 2/3 anonim válasza:
4%
Az sem biztos, hogy pók.
2017. szept. 3. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szongáriai cselőpók ?

[link]

Ne pusztítsd el és nem csupán azért, mert védett fajta!

Egyébként meg : nem bánt.

2017. szept. 5. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Vélemények? Szerintetek nem túl nagyok, ahoz képest, hogy 5 hetesek?

Tudom, hogy nem fajtatiszták, mivel nincs tk se semmi, de amúgy sztetek borderhez képest nem nagyok?Légyszi normális válaszokat.

Akárki! Amikor felébredtem két darázs volt a szobámba, valami jó nagyok nem olyan kicsik! Mit tegyek?

Békésen alszom az emeleten amikor két nagy darázs repül összevissza. Az ablak nyitva volt,de csak egy résnyire,és egy fecske fészek is van az ablakunkba. Az a helyzet hogy tegnap is láttam egy ugyanekkora darazsat a szobámba miközbe hoztam be a száritoról a ruhákat,de...

S. O. S segítség! Mit tegyünk? Van egy kis faházunk vidéken, mellette egy sufni házikó, aminek egy léce alá befészkeltek a darazsak, nem sima...

A férjem negyed flakon darázsírtót befújt most este a léc alá, majd beszaladtunk a házba... Légyszi ne támadjatok ezért minket, már mi is rájöttünk, hogy nagy hiba volt! Vannak szunyoghálok a ház ablakain szóval bejönni nem tudnak, de kirajzottak, égnem a ház oldalán a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!