Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerinted tart manapság...

Szerinted tart manapság valaki titokban, illegálisan csimpánzt háziállatként Magyarországon?

Figyelt kérdés
A múltkori tigrises eset óta nem lepődnék meg rajta
dec. 15. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon sokan. kisebb hüllőket, egzotikus állatokat főleg.
dec. 15. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Sokan nincsenek is tisztában vele, hogy az a faj engedélyköteles, pl. Teknősöknél.
dec. 15. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Biztosan! Nekem egy ismerősömnek van. Azt nem tudom illegálisan tartja e, mert le szokott járni a dohányboltba, meg a boltba sörért, meg a palack visszaváltóhoz.
dec. 15. 23:17
 4/15 anonim ***** válasza:
14%

"Az összehangolt akció során elfogták a férfit, megbilincselték és előállították."

Ezt nem értem. Miért bilincselték meg? Orbán kezén se kattant még a bilincs. Felháborító.

Azt se nagyon értem hogyan került az otthonába.

dec. 16. 05:39
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Hát majom az sok családban van.
dec. 16. 07:02
 6/15 anonim ***** válasza:
31%

4. Mert drog díler a csákó.

Azért mentek nem tigris vadászatra.

dec. 16. 07:06
 7/15 Tevenyereggyarto ***** válasza:
77%

"kisebb hüllőket, egzotikus állatokat főleg."

Mondjuk a kettőt ne mossuk össze… Egy raklapnyi egzotikus fajt lehet tartani legálisan, sokuk átlag állatkereskedésben beszerezhető s alig van olyan amelyik egy kicsit is veszélyes. Csimpánz meg tigris teljesen más.

dec. 16. 09:10
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Engem a csajom.
dec. 16. 09:13
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Anyám. Mindig mondja "vár otthon engem a kis hülye majmom" (párja)
dec. 16. 09:43
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Gorillát még többen, osztán megy a pislogás, ha leüti őt.
dec. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyarország uránbányáiból kb. Hány atombombát lehetne (lehetett volna) építeni összesen?

Építettünk titokban valaha atombombát? Ha nem akkor tulajdonképpen miért bányásztunk uránt mi lett belőle?

Ha Magyarország titokban elkezdene területileg terjeszkedni az elcsatolt részek felé, mit lépne az EU, kis-antant, NATO?

Például minden évben 1-2 métert eltolnánk a határköveket, határkerítést, hogy ne legyen hirtelen feltűnő a területváltozás. Vagy titokban aknákat fúrnánk a Felvidék felé és így bányásznánk az ottani ásványkincseket, ami Csehszlovákiához került annak idején.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!