Van itt olyan, aki az anyósánál élt a párjával huzamosabb ideig? (akár külön nyíló területen) Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 10:32
11/18 anonim válasza:
A jó és a rossz tapasztalat csakis attól függ, hogy kinek milyen a személyisége, mennyire toleráns. Én a párom szüleinél lakom immáron 4 éve, de ha a párommal külön tudnánk költözni, akkor már megtettük volna. Az anyósjelölt nem bírja elviselni, ha valaki nem az ő játékszabályai szerint él, és nem tűri az ellentmondást. Eléggé nem csípjük egymást emiatt, mert én nem hagyom magam irányítani. Az anyám sem irányít, nehogy már pont ő. Az apósjelölt meg hazudozik nekünk folyamatosan, azt sem hiszem el neki, hogy a fű zöld. Persze amikor meg bajban van, mindig nekem és a páromnak kell megoldani. Röviden ennyi. Sajnos nincs külön lakrészünk, egy fedél alatt élünk velük. Minden helyiséget közösen használunk (kivéve a szobát :-) )
12/18 anonim válasza:
Hát én nem laknék velük egy órát se,de ez attól is függ hogy milyen emberek,apummal pl tök jól ki jönnék ha együtt kéne vele élni,párommal is tökéletesen elvan,de anyósék már más tészta őket a saját gyerekei is kerülik.
13/18 anonim válasza:
Csatlakozom Mónika 1212 nevű felhasználó hozzászólásához.Én is próbáltam de tényleg nem ajánlom.
14/18 anonim válasza:
Én egyáltalán nem ajánlom.
Mi úgy éltünk együtt a párom szüleivel, hogy az ő házukban volt egy külön lakrészünk, külön bejárattal, olyan volt, mint egy kis garzonlakás. Anyósékkal nem volt soha különösebb gondom, de engem mégis nagyon zavart, hogy ők ott vannak a fal másik oldalán. Zavart a túlzott közelség.
Mondjuk én amúgy is olyan vagyok, hogy nagyon igénylem az önállóságot, szükségem van saját, külön élettérre.
Szóval szerintem minden attól függ, hogy milyen természetű, beállítottságú ember vagy.
15/18 anonim válasza:
üdv :) mi is az anyosomékkal lakom :) volt egy két nézeteltérés de amugy jol megvagyunk. elsö babám van és nagy segitség h ö itt van :) sokszor megbolondultunk volna nélküle :)
16/18 anonim válasza:
Mi 8 hónapig így éltünk. Én nem vagyok egy nehéz ember,de inkább a halál ha mégegyszer választanom kéne.
Ha pedig gyereket kéne szülnöm oda,a két kezemmel tépném ki az ivarszerveimet.
Remélem mindent elmondtam :D
17/18 csirpi válasza:
Mi is itt lakunk,nálunk nagyon durva dolgok vannak.Tényleg emberfüggő!Mi menekülnénk már,ha lenne hová menni!
18/18 anonim válasza:
Szia.Én a volt párommal,az édesanyjaával,és az ő anyukájával éltem együtt.Nekem nagyon bejött mert a volt anyós jelöltem nagyon aranyos,segítőkész nő volt.3 műszakban melóztam, neki nem volt melója ő főzött mosott takarírott,soha még csak meg sem említette, hogy ez neki gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!