Nem tudom mit tegyek, tudnátok okosat mondani?
mond meg neki h viselkedjen felnőtt módjára és ne hozzon szégyent rád ...
tess kulturáltan viselkednie ....
mond h ez az alap elvárás !
Ez igaz nekem nincs is semmi bajom velük, örülük hogy elfogadtak...nem akarok mondani semmit a szüleinek, anyum előttük nem fog mondani semmit, majd ha elmentek nekem fog majd magyarázni, és lelkterrorban fog tartani!!!
Már tudom ez lesz első és utolsó találkozás!!! Ami borzalom lesz így egy életen át!!! Köszönöm a válaszokat!!!
Saját példávaltidok szolgálni...
Amikor összeköltöztünk, akkor összehoztuk a szülőket, hogy mégis....enyhén szólva nem birják egymást, megis tudtak kulturltan viselkedni..anyósom nagyon nehéz nő, édesanyám sem egyszerű...
De mentségükre, egyikük sem előítéletes, vagy korlátolt...
Annyi lett az egészből, hogy összesen eszer találkoztak eddig..
1 találkozó
2. Amikor megbeszéltük az esküvőnk részleteit
3. Az esküvő maga
4. Anyósom lakhelyére mentek a szüleim wellnesezni, és nagyon udvariatlanságnak tartották vona, ha nem köszönnek be..meglátogatták őket 1 kávéra..
Amúgy nem beszélnek..
Mindezt 6 év alatt sikerüt kivitelezni..
Szeribtem a jelenlétükben fog viselkedni anyukád is.. Utána meg szimplán közlöd vele, hogy nem vagy kiváncsi a az alaptalan megnyilvánulásaira, mert róla is meglehet a párod szüleinek a véleménye, ezen gondolkozzon el..
Mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!