Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családod tudja mikor van a...

A családod tudja mikor van a születésnapod/névnapod?

Figyelt kérdés

Nem a szülőkre gondolok!

Hanem nagyszülők, keresztszülők, unokatestvérek esetleg nagybácsi/nagynéni.

Persze ha tartjátok velük a kapcsolatot.

2024. febr. 17. 14:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Igen, fel szoktuk egymást köszönteni. Nem csak ők engem, hanem én is őket.
2024. febr. 17. 15:04
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A születésnapot igen. A nevnap itt nem ismert -nem Magyarországon elek- így azt nem
2024. febr. 17. 15:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim meg a keresztszüleim szoktak felköszönteni, tesóm évek óta online se ír, az unokatesóimmal nem tartjuk a kapcsolatot.
2024. febr. 17. 15:28
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

A párom és a fiam tudja,másnak

nem kell tudnia.

2024. febr. 17. 16:24
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Mivel nevezetes napon születtem, ezért másodunokatestvéreimig körülbelül mindenki tudja, mert könnyű megjegyezni. Habár nem is mindenki, de szoktak felhívni, írni.
2024. febr. 17. 16:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim, testvérem, gyerekeim, férjem igen. Innentől kezdve senki, ha csak a facebook nem mondja nekik. Nem is baj, utálom a születésnapokat.
2024. febr. 17. 17:47
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyám mindig ír, szóval tudja.

Rajta kívül még az egyik nagymamám tartotta számon, de ő már meghalt. Nem is igazán van más rokonságom, akivel aktívan tartjuk a kapcsolatot, szóval a családomon kívül ennyi.

2024. febr. 17. 18:12
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
A közeli családtagok tudják, a többi amúgy sem fontos.
2024. febr. 17. 18:16
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, keresztszülők szoktak köszönteni.
2024. febr. 17. 19:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A saját csaladombol 2 ember (tesóm, nagynéném).

A férjemebol mindenki, nagyszuloktol egészen a férjem keresztszuleiig.

2024. febr. 17. 22:18
1 2

További kérdések:

Mit lehet olyankor tenni, ha az idős, demens rokon ellátását már nem tudja fizetni a család?

Jelenleg magán otthonban van, de a havidíj már a nyugdíja sokszorosa. A fia aki a szerződést aláirta és vállalta, hogy baj esetén megoldja az ellátását és elhelyezését, az állam vendégszeretetét élvezi, a többiek meg ha megfeszülnek se tudnak ennyi pénzt összeszedni.

Ha egy ilyen apró feltételt sem teljesít, akkor elképzelhető, hogy nem is állt szándékában visszaadni a pénzem?

Az unokatesóm 27 éves, és híresen rosszul bánik a pénzzel, providentnek és több magánszemélynek minimum 2.5 millióval tartozik. Ma tőlem is kért 100ezret, és azt mondtam, hogy azzal a feltétellel adok, ha elküldi az apját hozzám. Nagybátyám szava már elfogadható...

Bunkóság közölni valakivel aki meglátogat hogy tudom nem miattam jöttél csak erre volt dolgod?

Az igaz hogy erre volt dolgom de megtehettem volna hogy felé sem nézek

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!