Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a páromat...

Hogyan tudnám a páromat megleckéztetni, hogy ideje, hogy változtasson?!?!

Figyelt kérdés
Van egy 8 éves párkapcsolatom és egy 4 éves lányunk. Amíg a lányunk meg nem született, addig szép volt minden. Azóta sajnos egyszer ilyen, egyszer olyan. Nem igazán figyel már rám, de most a legnagyobb bajom az, hogy a gyermekkori barátai k.-anyáznak és az én párom is mostanában egyre többet teszi ezt! Mondtam Neki, hogy ezt nem bírom idegileg, de az utóbbi napokban már rám is azt mondja. Azt mondja, hogy ezeket nem mondja komolyan, csak így vezeti le a feszültségét. Ma, hogy az egyik ismerősnek elmeséltem azt mondta, hogy úgy mondom, mintha természetes lenne, hogy ezt mondja. Pedig már oly annyira nem bírom, hogy pl.-ul tegnap nem tudtam szex közben kikapcsolni, mert végig ez volt az eszemben és potyogtak a könnyeim. Kérlek adjatok tanácsot!
2010. nov. 5. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
neked még kérdés h mit tegyél???
2010. nov. 5. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele ezt a dolgot. Mondd el, hogy nem tűröd, hogy veled így beszéljenek, sem a gyerekkel. Te is normálisan viszonyulsz hozzá, ő is tegye azt, ha nem sikerül és ez ennyire bánt, tudom nehéz, de ha nem érzed jól magad a kapcsolatban, akkor el kell hagyni. Így csak szenvedés lenne az élet.
2010. nov. 5. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnos én is irtó ocsmányul káromkodok, de ha valaki az anyámat szidja zsigerből szájon vágom, hogy az anyja is véres hurkának nézi. Én sem szidom a másét , nem tűröm, hogy valaki engem k.rvázzon, vagy k.rva anyázzon.
2010. nov. 5. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Így már más valóban.Ezt már én sem hagynám,főleg ha a gyerekkel is ezt csinálja.
2010. nov. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!