A családodba volt olyan aki öngyilkos lett, és ha igen ki?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem volt a családban, csak ismerősök között.
Ketten depressziósak voltak, egyet pedig csak hallomásból tudok.

válasza:A távoli rokonságból tudok két emberről, aki öngyilkos lett.
Én is elég komolyan megpróbáltam, de visszahoztak a halálból.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
szeretnék megbocsájtani és lezárni de zavarodott hazugokkal nem jutok dűlőre. az igazságot nem tudom elfojtani se letagadni a kedvükért. más aki volt ilyen helyzetben keresztényként mit tett? bele lehet pusztulni ebbe az álló lélek-gyilkos háborújukba
Együtt élünk, napi szinten egy légtérben vagyunk, ez a mondat pedig valamilyen formában heti szinten elhangzik a szájából. Csak nekem mondja, amikor kettesben vagyunk, vagy halkan, ha más is van körülöttünk. Kértem már segítséget, sokszor el lett vele beszélgetve,...
Kicsit bonyolult a történet, és meglehetősen tragikus. Kb másfél éve angliába költöztem, és akkor az unokatesóm kölcsön adott 350 ezret az útra, meg, hogy legyen egy kis tartalékom albérletre, stb. Úgy beszéltük meg, hogy fél éven belül visszafizetem, de sajnos nem úgy...
A szüleim gyereknek tekintenek, nem találok munkát, nem fogadják el mások a módszereim.. a szüleim rám erőltetik a valóságukat, a rendőrök is melléjük álltak. 21 vagyok és úgy élek mint egy 5 éves. Bolondnak vagyok titulálva és már azt se tudom mondani hogy nem igaz. Meg akarok halni..
Nyilván rosszul, de képesek utána talpra állni? Én nagyon erőteljesen gondolkozok az öngyilkosságon. Nem akarok élni egyáltalán. A depresszióm már fizikai rosszullétbe csapott át. Anyám miatt aggódok csak. Lehet beleőrülne a dologba. Testvéreimmel jó a kapcsolat,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!