Mit tegyek ha már nem kívánom a férjemet?

válasza:

válasza:

válasza:Minketten 30 évesek vagyunk,gyerekek pedig 3,7.
Szerintetek pozitív változás várható a szexuális életünkben?

válasza:Ha szeretitek egymást akkor szerintem lehet javítani a dolgokon.De erről nem írtál semmit.A leírásod alapján a kicsi születése után nem rendeződött a szexuális életetek.
Nem lehet,hogy túl sokat dolgoztok,neked a gyerekek...stb.
Ebbe annyira bele lehet fásulni,nem is tudja aki nem volt gyesen.Főleg,ha a Te férjed is reggeltől estig dolgozik mint sokunké.Üljetek le megbeszélni a dolgot,csak így tudtok változtatni rajt.Ne várd meg amíg tényleg megcsal,mert az fájdalmas lesz,és kiszámíthatatlan a kimenetele.Próbáljatok többet kettesben lenni,menjetek el szórakozni,randizzatok,vegyetek ajándékot egymásnak,gyertyafényes vacsora...stb.A lényeg,hogy valahogy mozdítsátok ki a kapcsolatotokat az egyhangúságból.Persze mindennek csak akkor van értelme,ha megvannak a megfelelő érzelmek.Ha nem szeretitek egymást,vagy csak egyoldalú,akkor sajnos marad a válás.
Remélem nem így van,és rendbe tudjátok hozni.
Minden jót,sok sikert hozzá.

válasza:Szerintem gondolkozz, becsuld meg amitek van, es orulj, hogy egy rendes ferjet fogtal ki, van 2 szep gyereketek. Csak a szex miatt ne akarjal elvalni, ne gondold, hogy massal orokke szerelmes lennel. Mindenkinel elmulik a szerelem, es megmarad a szeretet.
Akarjad megmenteni a hazassagot, akarjad!!! Ugy mint a ferjed.

válasza:

válasza:1 ismerosom hasonlo cipoben jart. elmentek szexual pszihologushoz. 1ik feladatauk az volt h kellett gondolkozzanak h milyen fantaziuajuk van.mind2en jottek 1 otlettel amit a masik megcsinalt.
es olyan is volt h 1 bizonyos ideig (azt hiszem 2 het volt,de ez toltelek fugg) nem volt szabad 1mashoz erni. semennyire. se oleles, se puszi, se szex. a tiltas iszonyuan felcsigazta oket. mikor lejart a "probaido" egymasnak estek :)
remelem tudtam segiteni. ne add fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Pontosabban egész eddigi terhességem alatt koplaltattam szegény férjemet! Nagyon nehezen tud ráhangolni a dologra. Mindenesetre egyenlőre jól bírja a drága!
Most menzeszelek ezért most meguszom de 1 hétig össze leszünk zárva ki fogok készülni. MIt tennétek a helyemben?Jó vele egyébként csak nem kivánom sürün max heti 1szer.
Eddig szolidabb voltam, első terhességem alatt is ezen ment állandóan a vita, hogy soha nincs kedvem, most meg már a férjem kullog, annyit zaklatom szegényt. Van, hogy csak azt kívánom, hogy ny.lj.on ki, de azt nagyon és aztán nyugton vagyok, de egy óra múlva pl képes...
Kb.1 hónapja már egyszerűen nem kívánom a férjemet. Akárhogy simogat, izgat egyszerűen nem kelt bennem szexuális vágyat. Sőt, Alig várom, hogy békén hagyjon. Miért van ez?? L/26
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!