Mit tegyek? Szeret, vagy csak játszik?
Nem akarlak megbántani,de a helyesírásod..atyaég! Szerintem nem a fiúkkal kellene az idődet eltölteni, úgy tűnik van más pótolni valód..
És igen, csak arra kellesz neki. Azt hittem ez egyértelmű. Hány éves vagy?
Hát ha felém valaki először így közelítene..én hagynám a francba. :)
Nekem mindig bookoltak a fiúk.Majd eljött hozzánk megismerkedett a szüleimmel majd 1 év után már itt is aludt.
Szüleim elfogadták jó vannak olyan beszólásai amit nem kéne de hát iskolában tanulta. :) Nem lehet leszoktatni ez a szava járása...
14.
első: ne ilyen válaszokat lécci, kössz.
eztugy 1-2 hónapra miután megismertem kezdte el.
Szerintem is igaza van anyukádnak! Nem tudom, hány éves vagy, de egy párkapcsolatban jobb előbb alaposan megismerni egymást, és ha a család is elfogadta az együtt járást és a fiút, utána merülhet csak fel az, hogy lefekszetek egymással. Ami több hónap vagy év (életkortól, tapasztalatoktól, céloktól függően). Elég kevés infót adtál, így nehéz válaszolni!
Az viszont jó, hogy nem akarsz titokban vele járni, mert az ilyesmi mindig hamar kiderül és a szüleid utána nem fognak bízni benned.
Anyukád szavait fontold meg, ha valaki, akkor ő 100%, hogy a legjobbat akarja neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!