Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek velem?

Miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy kapok egy telefont, mert le fogok konfirmálni. Erre a testvérem kitalálja, hogy neki kell, és ő fogja megkapni. Mindent megkap, amit csak akar, én meg néha néha kapok valamit. Ez így fer? Mert szerintem nagyon nem. Én örülök, hogyha TITOKBAN veszek magamnak valamit az összegyűjtött pénzemből, mert zsebpénzt nem kapok, csak ő. És magamnak még telefont sem vehetek. Miért van ez? Nagyon sokat sírok mostanában miattuk. :C Kérlek segítsetek!!
2012. aug. 26. 21:33
 1/5 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok .:/
2012. aug. 26. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
összedől a világ, hogy erre nem kapsz telefont...szégyen és gyalázat
2012. aug. 26. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem fog összedőlni, de akkor most én miért nem kaphatok?
2012. aug. 26. 21:44
 4/5 anonim válasza:

kerdezd meg tőlük h miert van ez? Netan kevesbe szeretnek? (...stb.)

mondd meg h ez igy tényleg nem fair!

2012. aug. 26. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:

hmm...

mindketten eléritek a célt, csak Te önállóan, magadra támaszkodva, tesód meg gyakran csak a hangjával, kiállásával, mások által éri el... :) vagy mert idősebb és több joga van már , és ezzel persze több kötelessége is:)

A szülő azt a fiókát eteti, aki nagyobbra tátja a csőrét:)

Ha valami megállapodás született, remélem betartják szüleid, bár nem értem, ezek szerint a telefon nélkül nem is konfirmáltál volna?

Szóval beszélgess Szüleiddel, telefont szeretnél, vagy inkább zsebpénzt, amit önállóan elkölthetsz... :)

de ne feledd, a több jog, több kötelességgel is jár, érdemes felajánlanod, hogy még jobban részt venned a család közös feladataiban:)

2012. aug. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!