Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a férfinak vajon mi...

Ennek a férfinak vajon mi baja van?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, 34 éves férfi. Elég érdekesen éli a magánéletét ; közösségi oldalon rengeteg nővel tart fenn ismeretséget, akiket társkereső oldalakról szed össze. Amikor egy barátnője van, mellette van több titkos, egyik sem tud a másikról.

Az éppen aktuális nő az óriási nagy szerelem, ahogy ő fogalmaz: az "Igazi", mégis ezek az óriási nagy szerelmei, az Igazik nem tartanak nála pár hónapnál tovább.

Vajon 34 éves férfiként mi baja van pszichikálisan, normális családapa lesz belőle valaha egyáltalán?

Egyébként nevetünk rajta, ismerősei, eléggé szánalmasnak tartjuk.

Munkahelyeken sem képes megállni a helyét sokáig; összebalhézik a főnökökkel minden munkahelyen.

Eléggé balfék pasas :-D

2014. máj. 7. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*bocsi a nagy betűkért
2014. máj. 7. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Mintha az én ismerősömet írtad volna (annyi különbség,hogy nem iszik és van állandó munkája). De kor, minden stimmel. Őt szerintem az anyukája rontotta el. Nagyon sokáig elüldözte a csajokat mellőle. Mikorra kitört a kedves mama mellől, addigra a korabeli lányok már inkább családban gondoltak, míg ő még élvezni szerette volna az ismerkedést. Ezzel oda jutott,hogy most van egy "barátnője" de mellette mindenféle netes módon ismerkedik. Közben azt mondja,hogy lassan családot szeretne :/
2014. máj. 7. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van ilyen ismerőse. Az a baja, hogy gyenge.
2014. máj. 7. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, neked mi bajod van hogy ilyennel foglalkozol? Jobb dolgod nincs? Irigyellek.

Biztosan a te ház tájékodon is találnánk olyan dolgokat amiket nagyot nevetnénk.

2014. máj. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!