Mit gondoltok a Merse és a Milos nevekről?
Eddig nem tetszettek a különlegesebb nevek, de most ez a kettõ nagyon. A Merse a kedvenc, Milos férjem ötlete, õ Miklós, tehát nagyon hasonló. Nekem is tetszik az is.
Kíváncsi lennék véleményekre
Azt nem értem miért kell lepontozni azokat akiknek nem tetszenek ezek a nevek.
Kultúra itt is kitört..
Nekem a Merse tetszik jobban, szokatlan, én is csak egy ember kapcsán hallottam - Szinyei Merse Pál.
A Miloš ellenérzést vált ki belolem, mert eddig csak rossz tapasztalatom volt a viseloivel, amúgy itt Szlovákiában elég gyakori.
Nem tetszik egyik sem, bocsi :(
De ha ezek közül kellene választanom, akkor a Milost mondanám.
Nekem is Szinyei Mers Pár ugrott be a Merséről, de én eddig abban a meggyőződésben éltem, hogy az a vezetéknevéhez kapcsolódik (leírva nem figyeltem és azt hittem kötőjeles).
Szóval ezért nekem a Merse nagyon vezetéknév szerű, de ez az én félreinformáltságom miatt van. A Milos viszont tényleg jó, pedig nem szeretem a különleges neveket.
Nekem a Milos tetszik jobban.
De, az is lehet, hogy a baba neve: ____ Milos Merse. Ez: ___ a vezetéknév lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!