Hogy éreznétek magatokat, ha a párotok egy nagyon csinos, modell barátnőtök képeit nézegetné elég gyakran egy közösségi oldalon? 25 éves.
Ha megnézné őket, nem zavarna.
Ha többszöri alkalommal átnézné ugyanazokat a képeit, azt már furcsának találnám.
Az enyém meg nálam sokkal rondábbakat nézeget, na bumm, nem tudok én se okosat mondani így sajnos:( :D Tudom, hogy relatív, de nagyon szar, mert egy rakás ismerőse dicsér, és akinek meg megmutatok 1-2 csajt, azokat eddig mind lehúzták, hogy ugyan már, mi ez, stb.. mármint ez a többség aki szép azt elismerem én is, de elég sajátos ízlése volt/van, ezért néz ilyeneket. Mármint facebookon mindig látom a Keresésben, hogy kiket írt be, kissé elkeserítő, mit ne mondjak. Nem tudom melyik rosszabb, a nagyon csinos vagy a nem csinos verzió. :S Amúgy mindegyiknél rosszul érzem magam. Néha előfordul hogy egy réges régi szerelmével beszél, de tök átlag dolgokról és kb tényleg félévente egyszer. Meg normális a csaj. És szerintem sokkal szebb nálam, persze amikor rákérdeztem mindig az volt, hogy áá, eléggé deszka, stb.. na, az elmúlt 3-4 évben megváltozott és hirtelen lett melle meg feneke is, de vékony maradt.. szóval áldom az eget, hogy 200 km-re lakik. Elég sokat marcangolom magam miatta, ha eszembe jut, mert tényleg szép meg tehetséges csaj ő is, kedves is, rossz szavam nem lehetne rá, tényleg magával ragadó, még ezek a "semmitmondó" ritka beszélgetések is rosszul esnek, persze sohasem mondom, és azt sem, hogy irigyelném. Pedig én se vagyok ronda.
Bocsi ha sokat írtam, csak jelzem ezzel is, hogy tökéletesen átérzem.:(
Nagyon örülök, hogy jól alakultak a dolgaid a végén! :)
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!