Miért baj, hogy jóban vagyok anya exével? 17/L
Szóval, anya elég gyakran váltogatja a partnereit, akik általában gazdagok, néha úgy érzem, hogy csak a pénzükért, a drága ajándékokért van velük, pedig amúgy se élnénk rosszul, de neki a "legjobb" kell.
Többször volt már férjnél és a sok pasija, férje közül csak egy volt az, aki tényleg foglalkozott velem, jóban voltunk és tudtunk beszélgetni, nem csak az ajándékokat adta, meg vitt minket utazgatni a világba, hanem érdekelte, hogy mi van velem. Másfél év után váltak el és én azóta is tartom vele a kapcsolatot, sokszor találkozunk, szinte mindent megbeszélek vele.
Szombaton egy kis bajba keveredtem és rögtön őt hívtam, hogy segítsen, ő vitt haza. Ezt megtudta anya és összevesztünk, mert szerinte elárultam, miért nem őt hívtam, segített volna. De nem is volt az országba, hogy segíthetett volna több ezer km-ről. Ráadásul ha felhívtam volna, vagy nem vette volna fel, mint általában, vagy pedig megkaptam volna, hogy miért kell ilyen semmiségekkel zavarnom.
Az nem baj ha olyan kapcsolatot ápolsz, ami az egészséges szinten mozog. Ha úgy tekintesz rá mint mostoha apádra -nevelő apádra- és ő is úgy bánik veled mint ha lánya lennél azzal semmi baj. Örülhetsz hogy van akire számíthatsz
Az a lényeg, hogy az érzelmeket és határait mindig világosan és egyértelműen kell meghatározni. Miért segít rajtad? Önzetlenül? Számít a viszont segítségedre később?
Esetleg más tisztességes inditatásból? Ezt a hozzá való viszonyulást magadban is tisztáznod kell. Ne hogy később átforduljon a dolog és elrontsad a jövődet.
Mennyi idős anya exe? Különben pedig nem baj, legalább valakire számíthatsz, hamár anyukád ennyire elfoglalt a pasik miatt..
Nem is értem, hogy ha ennyire nem foglalkozik veled, akkor mire fel háborog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!