Vezetéknév változtatás, hogyan? Olyat választok amilyet akarok? Választhatok olyat ami nem tipikus magyar eredetű (tehát nem Szabó, Kovács, ilyesmi) de használatos itthon?

válasza:Persze. Még külföldi is lehet, de az fonetikusan leírva.
Tehát pl Smith -> Szmisz

válasza:

válasza:orsós nintendó
kolompár winetou
galambos tarzan

válasza:Kapcsolódó kérdések:
13 éves fiú vagyok. Szüleim folyton felidegesitenek, keveset tanulok miattuk, nem tudok semmit csinálni ha itthon vannak...
Most jutottam oda,hogy végleg itt hagyom a családom, mert mindannyian káros szenvedélyekkel élnek, (kábítószer/alkohol vagy mindkettő) és egyedül én vagyok a normális, avagy épp fordítva, én nem vagyok normális (nézőpont kérdése) Mindenesetre nem tudok velük...
Édesanyám a törvényes nevelő szülőm. Újraházasodott,született mégegy gyereke. Nevelőapám vezetéknevét szeretném viselni. Ez miatt az örökségem elveszik? Kell édesapám beleegyezése? Azt lehet úgy hogy édesapám nem tudja? 16L
Röviden: a vezetéknevemet szeretném lecserélni (édesapámmal való viszonyok miatt..:/ ) Szóval a kérdésem az lenne,ha elmúltam 18éves ez lehetséges?Édesapámnak alá kell írni egy papírt hogy lemond rólam? Mivel ugye amíg tanulok fizetnie kell a gyerektartást.Nem kell a...
Végre eljött az ideje, hogy megváltoztathatom a vezetéknevemet és kíváncsi vagyok, hogy szerintetek milyen vezetéknevek illenének a keresztnevemhez? :) Valami szépet szeretnék, ami nem átlagos és lehetőleg esztétikus is. :) Várom a javaslataitokat. :)
A családnevemet szeretném megváltoztatni.Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg aki mostanában csináltatta, vagy benne van a témában,mennyibe kerülne ez nekem?(Az okmányok amiket feltétlen meg kell újítani a névváltozás...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!