Ti otthonba mennétek vagy családtagtól várnátok el az ápolást?
Nem várnám el, mert nem az ő dolguk hogy a munkájuk és a gyerekeik mellett még egy hatalmas "gondot" zúdítsak rájuk.
Olyan megoldás nincs, hogy a saját otthononban élek, viszont egy ápoló fel van fogadva mellém?
Egyébként van egy ilyen ember olyan helyzetben, hogy megfelelően el tudja dönteni ezt?
Nem az ő dolguk helyett : Nem akarnék a nyakukba zúdítani...
Bocs, mást akartam először.
Első voltam :)
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem szeretném azt a kiszolgáltatottságot átélni. Inkább meghalnék akkor, ha már nem tudok gondoskodni magamról.
22/F
Az oké hogy meglátogatni, olykor hazavinni.
De a gyereked dolgozik, majd minden délután jön, ott éjszakázik, figyeli, hogy este nem-e kelsz fel és csinálsz hülyeséget, hallgatja, hogy panaszkodsz, majd másnap reggel fáradtan hazamegy mire jön az ápolónő, aztán a következő nap ugyanígy...
Nyolcas. Anyu 12 évig ápolta a mamámat.
38 évesen kezdte, akkor még gyeden volt a húgommal.
Állandó felügyelet kellett a mamának, így maradnia kellett.
ötven éves volt, mikor a mama meghalt. Eltelt három év, és anyu a közmunkán szakad meg, ha éppen kap, már minden gyárba, cégbe elküldtük a jelentkezését, de ennyi idősen nem kell sehova. Plusz az idegeit is kikészítette a mama, és a gyerekeknek sem tett túl jót egy elbutuló agresszív nagyi.
(pl nővérem 18 volt, és mindenkinek azt mesélte hogy prosti, mikor indultam kollégiumba, utánamüvöltött az ablakon, hogy rib@.nckodni megyek)
Ha anyun csipkés bugyit sejtett, már azt fantáziálta hogy szeretője jön...
Én a húgomnak mondtam el a végakaratom, hogy ha ilyen lennék, az első elfekvőben felejtsenek ott.
Két lányom van. Ha elég idősek lesznek, nekik is elmondom.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!