Szüleim elváltak,18 évesen milyen jogaim vannak?
Az a helyzet hogy a szüleim már nagyon régen elváltak. Édesanyámmal élek, apámmal meg minden második hétvégét töltök. Nyáron ez egy picit változik, olyankor van hogy több mint egy hétre elvinne, elvisz. Most hogy már 18 éves vagyok, és eléggé megnehezíti az életemet hogy állandóan a város két végén vagyok, mondhatom azt hogy én ekkor és ekkor megyek apámhoz, van beleszólásom?
Vagy ha van valakinek tapasztalata ezzel, hogy miután "felnőtté" vált, hogy történtek ezek a dolgok, megoszthatná velem..
Nem akarok édesapámnak rosszat, de nem tudja megérteni hogy ha több mint egy hétre elvisz nyáron az otthonomtól, a barátaimtól, az életemtől, az nem jó nekem...
Szerintem 18 évesen már te felelsz magadért, és "azt csinálsz, amit akarsz". :)
Mondd meg apudnak, amit gondolsz, és amit érzel.:)
Igazából erre 14 éves korod óta van lehetőséged :)
Mondjuk akkor még volt egy "keret" amenyi időt a papádal kellet töltened, de már akkor is te dönthetted volna el, hogy mikor mégy :)
Most 18 évesen már találkoznotok sem kötelező. Teljes mértékben Te dönthetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!