Miről beszélgessek apukámmal? Nem jövünk ki jól annyira, ritkán szólunk egymáshoz. Hogy lehetne kicsit jobb apa-lánya viszonyt kialakitani?

Hát pont így vagyok én is apámmal. Nem nagyon tudunk beszélni semmiről, max. a politikáról vagy a forgalmi helyzetekről. Kicsi koromban jól kijöttem vele, a nővérem is. Majd amikor a nővérem középiskolás lesz, fiúzni kezdett, nem jó barátai voltak, na azon minden nagyon vitatkoztak, anyuval a tesó miatt. Pl.: milyen tuskó udvarlója van, nem jön köszönni, cipőjét nem húzza le.
Velem nem vitatkozott ilyen fiús dolgokon. Neheztel rám, hogy nem lett karrierem, meg a férjem sem egy multimilliomos. De ezt lehet csak én gondolom, hogy ezért neheztel rám.
Kerülöm a tekintetét is, mert nagyon szomorú, nekem rossz látni. Beszélgetni, kb. 5 mondat, de mindig kioktat. Amúgy azért szomorú mert nem vitte sokra őszerinte az életben. Nem voltunk szegények, mindenünk még volt mindig, de nem is voltunk gazdagok. Sokan autót, házat adnak a köreinkben a fiatal gyerekeknek, de ő nem tudott, mint az emberek többsége. Ezért szomorú, én sajnálni kezdem, ez nekem is szívfacsaró.

Hát valószínűleg nem lesz egyszerű dolgod, ha egyáltalán... Hirtelen haragú.
Nekem az a tapasztalatom, (felnőtt lányaim vannak) hogy a haragos természet valami olyat takar amivel nem igazán lehet mit kezdeni. Nálunk anya oldal ugyanez. A lányok pl. jobban ismerik az autót, mint a főzést. Persze én nem vagyok emberi kapcsolatok szakértője, csak egy vállalkozó.
Bármit teszel csak előnyödre lehet. Benne a siker lehetősége. Rossz gyerek nincs, csak rossz szülő.

7
De rossz gyerek is van. Az előbb írtad mem vagy az emberi kapcsolatok szakértője. Akkor miért okoskodsz?

8# miért ne?
Te mindentudó vagy?
Milyen a rossz gyerek?

8
Mert azt írtad hülye vagy hozzá.
Miért lennék az?
Nem tudod milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!