Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miről beszélgessek apukámmal?...

Miről beszélgessek apukámmal? Nem jövünk ki jól annyira, ritkán szólunk egymáshoz. Hogy lehetne kicsit jobb apa-lánya viszonyt kialakitani?

Figyelt kérdés
Már nagykorú vagyok amúgy, utoljára kb általános iskolás koromban jöttem ki jól apámmal. Jó lenne tudni mi folyik az ő lelkébe. Amúgy nem rossz fej csak hirtelen haragu nagyon.

máj. 9. 21:39
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Igazából az időjáráson ,focin, horgászaton és a politikan kívül nem sokminden érdekli. Bár kitudja lehet más is csak nem tudom.
máj. 9. 21:43
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem beszéltek? Ezek tényleg unalmas témák, az időjárás meg egy tipikus téma, ha nem tudtok miről beszélni. Politika lehetne egy érdekesebb téma, de ezen meg nagyon könnyű összeveszni.
máj. 9. 22:07
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit dolgozik, vagy amiben jó, amit szeret, vagy amit te szeretsz, te csinálsz, vagy ha olvastál egy jó könyvet, zenéről... Nem tudom, csak ezek jutottak eszembe. Tök jó, hogy szeretnéd megismerni jobban, meg feleleveníteni a kapcsolatotokat :) sok sikert!
máj. 9. 22:12
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Igen a film meg a zene is jó téma, ha érdekli meg ha van közös pont.
máj. 9. 22:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát pont így vagyok én is apámmal. Nem nagyon tudunk beszélni semmiről, max. a politikáról vagy a forgalmi helyzetekről. Kicsi koromban jól kijöttem vele, a nővérem is. Majd amikor a nővérem középiskolás lesz, fiúzni kezdett, nem jó barátai voltak, na azon minden nagyon vitatkoztak, anyuval a tesó miatt. Pl.: milyen tuskó udvarlója van, nem jön köszönni, cipőjét nem húzza le.

Velem nem vitatkozott ilyen fiús dolgokon. Neheztel rám, hogy nem lett karrierem, meg a férjem sem egy multimilliomos. De ezt lehet csak én gondolom, hogy ezért neheztel rám.

Kerülöm a tekintetét is, mert nagyon szomorú, nekem rossz látni. Beszélgetni, kb. 5 mondat, de mindig kioktat. Amúgy azért szomorú mert nem vitte sokra őszerinte az életben. Nem voltunk szegények, mindenünk még volt mindig, de nem is voltunk gazdagok. Sokan autót, házat adnak a köreinkben a fiatal gyerekeknek, de ő nem tudott, mint az emberek többsége. Ezért szomorú, én sajnálni kezdem, ez nekem is szívfacsaró.

tegnapelőtt 00:53
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
Kérdezz tőle valami általánosat és aztán a válasza alapján kérdezd tovább, próbálj kapcsolódni, mesélj te is. Nem egy beszélgetéstől kell csodát várni, ha leszoktatok a kommunikációról. De biztos örülni fog, ha figyelmet kap tőled.
tegnapelőtt 07:20
 7/21 Kv-An ***** válasza:

Hát valószínűleg nem lesz egyszerű dolgod, ha egyáltalán... Hirtelen haragú.

Nekem az a tapasztalatom, (felnőtt lányaim vannak) hogy a haragos természet valami olyat takar amivel nem igazán lehet mit kezdeni. Nálunk anya oldal ugyanez. A lányok pl. jobban ismerik az autót, mint a főzést. Persze én nem vagyok emberi kapcsolatok szakértője, csak egy vállalkozó.

Bármit teszel csak előnyödre lehet. Benne a siker lehetősége. Rossz gyerek nincs, csak rossz szülő.

tegnapelőtt 16:05
 8/21 anonim ***** válasza:

7

De rossz gyerek is van. Az előbb írtad mem vagy az emberi kapcsolatok szakértője. Akkor miért okoskodsz?

tegnapelőtt 16:18
 9/21 Kv-An ***** válasza:

8# miért ne?

Te mindentudó vagy?

Milyen a rossz gyerek?

tegnapelőtt 18:15
 10/21 anonim ***** válasza:

8

Mert azt írtad hülye vagy hozzá.

Miért lennék az?

Nem tudod milyen?

tegnapelőtt 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!