Szidtad már le nagyon a gyerekedet, amikor hülyeséget csinált? Megbántad utána?

válasza:

válasza:

válasza:Persze, és miért kellene megbánni? Bocsánatot ne kérjek tőle esetleg?:-D
9 évesen majdnem felgyújtották az iskolát egy talált gyufával..nem csak megszidtam, elég komoly büntetést is kapott, de nem, nem bántam meg. Eléggé sok munkámba került hogy ne rúgják ki

válasza:'Mert a szidás csak olaj a tűzre."
Akkor hagyd rá. Majd kibax a saját házadból 18 évesen az alkesz barataival, mert attól féltél, mi lesz ha rászólsz

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
szóval 16 vagyok, a szüleim bevitettek még decemberben pszihátriára ahol skizofréniával diagnosztizáltak csak azért mert nem vagyok ateista meg azt mondtam hogy úgy érzem mintha truman showban élnék meg azt is mondtam hogy budapesten élés elszívja az energiámat meg a...
Apám nem egyszerű eset. Kiskamasz korom óta nehezebben visel el engem, napról napra egyre rosszabb. Mindennapos a cirkusz, közben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ócsáról ordibálva (pl: R*hadék, h*lye P*csa,fogjam be a pofám, isten b*sszom megsz*rdarab, szemétláda,...
Természetesen csak abban az esetben, ha viszonylag közel lakik a két szülő egymástól (ugyanaz a település, vagy legalább a környéke), illetve ha a válás nem azért történt, mert az egyik szülő problémás (alkoholizmus, erőszak, stb.).
sokszor elég csúnya dolgokat vág a fejemhez. Amiota befejeztem a középiskolát azóta ingyenélőnek nevez.): közbe besegítek ám itthon, nem vagyok lusta. Munkát azt keresek, de nehéz a mai világban, ezt ő is tudhatná. Voltam próba napokon de nem vettek fel soha. Árufeltőltőnek se.):
Két serdülő lány, testvérek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!