Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szidtad már le nagyon a...

Szidtad már le nagyon a gyerekedet, amikor hülyeséget csinált? Megbántad utána?

Figyelt kérdés

ma 16:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Mit banjak meg rajta? Ha h*lyek, akkent is kezelem, aztan egy ido utan megtanulja hogy ne legyen az.
ma 16:21
 2/29 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván szoktam le és az egyértelműen nem bántam meg. Mit kellene nekem azon megbánni hogy ő huyleseget csinalt?
ma 16:36
 3/29 anonim ***** válasza:
78%

Persze, és miért kellene megbánni? Bocsánatot ne kérjek tőle esetleg?:-D

9 évesen majdnem felgyújtották az iskolát egy talált gyufával..nem csak megszidtam, elég komoly büntetést is kapott, de nem, nem bántam meg. Eléggé sok munkámba került hogy ne rúgják ki

ma 17:18
 4/29 A kérdező kommentje:
Mert a szidás csak olaj a tűzre.
ma 18:19
 5/29 anonim ***** válasza:
76%

'Mert a szidás csak olaj a tűzre."

Akkor hagyd rá. Majd kibax a saját házadból 18 évesen az alkesz barataival, mert attól féltél, mi lesz ha rászólsz

ma 18:34
 6/29 A kérdező kommentje:
Normálisan kell vele megbeszélni, most őszintén, mit segít, ha lebaszod a sárga földig? Csak megvadul, vagy bepánikol.
ma 18:40
 7/29 anonim ***** válasza:
61%
Simogassam is meg az okos kis buksiját is ugye? Hogy tudja bármit megtehet, és legközelebb kétszer akkora ökörséget csináljon.
ma 18:48
 8/29 A kérdező kommentje:
7# Nem, csak normálisan kell vele lekommunikálni a dolgokat. Ez miért olyan nehéz?
ma 18:51
 9/29 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom hova akarsz kilukadni. Téged bánt, hogy a szüleid megszidtak? Aztán később meg jön tényleg az, hogy börtönbe kerül, vagy nagyobb baj lesz?
ma 18:54
 10/29 anonim ***** válasza:
83%
Hát egy olyannal aki hülyeséget csinál nem lehet normálisan kommunikálni mert nincs meg a kellő értelme hozzá hogy meg is értse.
ma 18:54
1 2 3

További kérdések:

Mit csináljak amíg nem vagyok 18?

szóval 16 vagyok, a szüleim bevitettek még decemberben pszihátriára ahol skizofréniával diagnosztizáltak csak azért mert nem vagyok ateista meg azt mondtam hogy úgy érzem mintha truman showban élnék meg azt is mondtam hogy budapesten élés elszívja az energiámat meg a...

Apám idegileg teljesen tönkretesz, mit csináljak?

Apám nem egyszerű eset. Kiskamasz korom óta nehezebben visel el engem, napról napra egyre rosszabb. Mindennapos a cirkusz, közben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ócsáról ordibálva (pl: R*hadék, h*lye P*csa,fogjam be a pofám, isten b*sszom megsz*rdarab, szemétláda,...

Elvált szülők kiskorú gyerekeinél támogatjátok a váltott nevelést (akár heti, akár pár heti váltásban)?

Természetesen csak abban az esetben, ha viszonylag közel lakik a két szülő egymástól (ugyanaz a település, vagy legalább a környéke), illetve ha a válás nem azért történt, mert az egyik szülő problémás (alkoholizmus, erőszak, stb.).

Normális hogy apám néha szokott ingyenélőnek nevezni csak azért mert a huszas éveim elején nem kaptam még munkát, nincs házam és itthon lakok?

sokszor elég csúnya dolgokat vág a fejemhez. Amiota befejeztem a középiskolát azóta ingyenélőnek nevez.): közbe besegítek ám itthon, nem vagyok lusta. Munkát azt keresek, de nehéz a mai világban, ezt ő is tudhatná. Voltam próba napokon de nem vettek fel soha. Árufeltőltőnek se.):

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!