Az mennyire normális hogy elejtettem egy dohanyboltos blokkot vagy kiesett valahonnan és az apám azt nézegeti, és számonkér hogy honnan volt rá pénzem? 20 éves vagyok Szerintem semennyire nem normális

válasza:Ennyitől senki nem lesz nárcisztikus 🙄
Mivel elmúltál 18, ha továbbra is itthon élsz és a szüleiddel tartatod el magad, akkor nyilván van hozzá köze.

válasza:#2! Attól függ. Ha akkor 12 voltál, akkor nem😂
De én nem azt írtam, hogy nem lehet nárcisztikus, hanem, hogy nem egy nárcisztikus tünet. Ennyiből senki nem diagnosztizálná annak. A pohárszagolgatásból se.
Lehet kontrollmániás, téveszmés, bolond, meg tök normális is. Ez semmit nem bizonyít.
Szerintem 19 voltam akkor.
Amúgy tudom, hogy ettől még valaki nem lesz az.
Volt egy másfél éves párkapcsolatom, és az exem az volt, utólag tudtam meg.
Azóta mindenkit figyelek🕵♀️

válasza:#4! Dettó, mint a tesóm 😁
Na, de apád nem most ismerted meg. Televan az internet a nárcisztikus szülők jellemzőivel. Keress rá és visszamenőleg gondold végig, mennyire passzol.
Mondjuk az is igaz, hogy szülőnél másabb mint párnál.
Meg szülőnél talán elfogultabb is az ember, vagy kevésbé gondolná róla, hogy az.

válasza:Apád nem tiszteli a hataraidat.
Egyébként honnan volt pénzed?
Ha apád pénze volt, mit vettél rajta a dohányboltban?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ami megijesztett vagy ami miatt bűntudatod volt/van.
Normalis? Idióta. Azért ilyet. Fuuu.
Sokszor mondják hogy azaz egészséges gyermek szülői kapcsolat 35-40 éves kor felett hogy így nem is beszélnek annyira már, néha megláttogatják azt ennyi........ tehát ez azt jelenti hogy ha mondjuk két naponta naponta kicsit beszélnek az már egészségtelen, ha mondjuk...
18 eves vagyok, 12.es, gimnazista. Az egesz gyermekkorom egy resze traumakkal folytatodtak es sosem ereztem azt hogy apamnak megtudok felelni. Folyamatosan piszkalt, vergodott anyammal miattam. Lustanak gondolt, butanak es eletkeptelennek. Vilagi eletemben azt tudatta...
Konkrétan a sorozatok nézésével van bajuk mert szerintük beteg és függő vagyok amivel orvoshoz kellene fordulnom amiért sorozatokat nézek. Mert szerintük függőség az ha abbahagyom amit csinálok csak azért hogy leülhessek a tv elé megnézni egy sorozatot ( ez régen volt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!