Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mennyire normális hogy...

Az mennyire normális hogy elejtettem egy dohanyboltos blokkot vagy kiesett valahonnan és az apám azt nézegeti, és számonkér hogy honnan volt rá pénzem? 20 éves vagyok Szerintem semennyire nem normális

Figyelt kérdés
Az ilyen szülő nárcisztikus? Vagy csak felháborítóan kotnyeles?

tegnap 23:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Ennyitől senki nem lesz nárcisztikus 🙄

Mivel elmúltál 18, ha továbbra is itthon élsz és a szüleiddel tartatod el magad, akkor nyilván van hozzá köze.

tegnap 23:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Tuti? Attól se ha olyat is csinált már hogy szagolgatta a poharat amiből ittam nincs e alkohol illata? Xdd
ma 00:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

#2! Attól függ. Ha akkor 12 voltál, akkor nem😂

De én nem azt írtam, hogy nem lehet nárcisztikus, hanem, hogy nem egy nárcisztikus tünet. Ennyiből senki nem diagnosztizálná annak. A pohárszagolgatásból se.

Lehet kontrollmániás, téveszmés, bolond, meg tök normális is. Ez semmit nem bizonyít.

ma 00:08
 4/15 A kérdező kommentje:

Szerintem 19 voltam akkor.

Amúgy tudom, hogy ettől még valaki nem lesz az.

Volt egy másfél éves párkapcsolatom, és az exem az volt, utólag tudtam meg.

Azóta mindenkit figyelek🕵‍♀️

ma 00:13
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

#4! Dettó, mint a tesóm 😁

Na, de apád nem most ismerted meg. Televan az internet a nárcisztikus szülők jellemzőivel. Keress rá és visszamenőleg gondold végig, mennyire passzol.

ma 00:31
 6/15 A kérdező kommentje:

Mondjuk az is igaz, hogy szülőnél másabb mint párnál.

Meg szülőnél talán elfogultabb is az ember, vagy kevésbé gondolná róla, hogy az.

ma 00:35
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Apád nem tiszteli a hataraidat.

Egyébként honnan volt pénzed?

Ha apád pénze volt, mit vettél rajta a dohányboltban?

ma 06:20
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Szimpla szuloi aggodalom miatti ellenorizgetes. Ha nem tetszik, koltozz el es legy onallo.
ma 06:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az nem normális hogy 20 evesen apuci pénzéből bagozol
ma 07:25
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Egy szakembernél több alkalom mire eldönti ki nárci vagy sem, de itt lista olvasgatásból már mindenki el akarja dönteni, hogy az vagy sem. Attól mert jellemző rá több dolog is még nem lesz nárcisztikus személyiségzavara ugyanis az egy skálán mozog, mint az összes személyiségzavar...Sőt normál emberek is elhelyezkednek ezen a skálán és van hogy naponta mozognak rajta kisebb nagyobb mértékben. Mindenkinek vannak nárci vonásai.
ma 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen egy egészséges gyermek szülői kapcsolat 35-40 év felett, mi az ami már nem normális?

Sokszor mondják hogy azaz egészséges gyermek szülői kapcsolat 35-40 éves kor felett hogy így nem is beszélnek annyira már, néha megláttogatják azt ennyi........ tehát ez azt jelenti hogy ha mondjuk két naponta naponta kicsit beszélnek az már egészségtelen, ha mondjuk...

Ugy erzem apam nem normalis es a latasa beszukult. nem lehet vele egyessegre jutni, mi tevo legyek?

18 eves vagyok, 12.es, gimnazista. Az egesz gyermekkorom egy resze traumakkal folytatodtak es sosem ereztem azt hogy apamnak megtudok felelni. Folyamatosan piszkalt, vergodott anyammal miattam. Lustanak gondolt, butanak es eletkeptelennek. Vilagi eletemben azt tudatta...

Hogyan ébresszem rá a szüleimet hogy valójában velük van a baj, és nem én vagyok az aki nem normális?

Konkrétan a sorozatok nézésével van bajuk mert szerintük beteg és függő vagyok amivel orvoshoz kellene fordulnom amiért sorozatokat nézek. Mert szerintük függőség az ha abbahagyom amit csinálok csak azért hogy leülhessek a tv elé megnézni egy sorozatot ( ez régen volt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!