Hogyan tudnám ezt végre leküzdeni?
Már évek óta nem mondom ki a nevét az apukámnak. Nem hívom apának. Persze szeretem, beszélgetünk, köszönünk egymásnak, stb.., de ez az egy dolog mégsem megy. Nem tudom pontosan, hogy miért, csak találgatni tudok. Amire én gondolok az az, hogy agresszív ember, a hangulata csettintésre változik. Egyszer kenyérre lehetne kenni, egyszer üvöltözik. Valószínűleg egy ponton megtörhetett valami köztünk, bár én aktívan tartom vele a kapcsolatot.
Hogyan tudnám végre ismét apának szólítani? Már feszeget belülről, de nem tudok vele mit kezdeni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Nekem kell a házat renovalni, venni dolgokat,ha elromlott, ha valamit intézni kell akkor azt is. Persze mindent jó gyermeki kötelességből, és azért mert ez a gyerek dolga. Még egészségesek, járnak kelnek ide oda szórakozni is... Apámnak egy éve van nyugdíjig, anyám nyugdíjas már.
Van a férjemnek egy kamasz gyereke, akit én még nem ismerek, mert ő, az apja igyekezete ellenére nem akart az apjához jönni. Sosem éltek együtt, egy nagyon rövid kapcsolatból született. Nem értettük mégsem, mi az oka ennek, mert korábban sokat volt az apjával. Mikor...
Úgy érzem, hogy a nevelésemet amennyire csak tudták a szüleim elrontották. És ennek következtében annyira sok problémával, gátlással kell megküzdenem, hogy már elfáradtam. Vagyis pontosabban belefáradtam abba, hogy egyszerűen nem tudok szocializálódni és kapcsolatokat...
Nagyon rosszul érzem magam az utóbbi időben.23 éves vagyok és szüleim viszonylag idősebbek, anya 56 apa pedíg 60 éves.Sokszor eszembe jutnak mostanában nagyon rossz és szomorú gondolatok, nagyon félek attól, hogy valami történik velük, betegek lesznek vagy Isten ne...
Jó kapcsolatom van édesanyámmal, de vannak olyan dolgok, amiről nem szívesen beszélek neki, mert tudom, hogy más a véleménye. Jelenleg házvásárlás előtt állunk a parommal, neki nem igazán tetszik az a ház, az a hely ahol nézelődünk, ezért nem szívesen hozom fel a...
Sajnos nem tudnak adni ingatlant se támogatni. A pénzem nem elég hogy tudjak venni magamnak ingatlant(van 7 millio forintom és gyenge fizetésem netto 180 ezer). Így kénytelen vagyok szülökkel élni és már zavaró a jelenlétük mintha fogságba lennék 30 évesen. Hogyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!