Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Már nagyon rossz...

Mit tegyek? Már nagyon rossz így itthon lenni

Figyelt kérdés
Anyámmal kb. 4-5 éve kezdett megromlani a viszony, nézeteltérések miatt, amit ő komolyan vesz, elejtett szavak (nem bántó megjegyzések!) amiket szintén komolyan vesz.. Teljesen elhidegültünk, amikor itthon vagyok, én a szobámban, ő valahol máshol a hàzban, de nem is zavar, nincs vele beszélnivalóm, nem bízhatok meg benne, mindent elmond nővéremnek, akivel meg szintén hasonló a viszonyom. :( állandóan tudni akarnak mindent, pl ha megy egy film a TV-ben akkor bejönnek azzal hogy mit nézek. Mindig hallom ahogy anyám telefonál nővéremmel rólam. Ha itthon van akkor nem telefonon folyik a beszéd, és ettől mégjobban bezárok feléjük. Ès nem is akarok ezen változtatni ezek tudtában. Mit lehet ezzel csinálni? Már nagyon elegem van belőlük, dühös vagyok rájuk és szomorú hogy nem elég hogy apám elment de még a maradék család is ilyen (de lassan kezdem megérteni apámat is).. :((

2014. máj. 7. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Azért az már érdeke,s hogy senkivel nem találod meg a közös hangot a családban. Apud hol van? Tartod vele a kapcsolatot? Mert ha igen, költözz hozzá ha ennyire nem értitek meg egymást anyuddal
2014. máj. 7. 08:10
 2/7 A kérdező kommentje:
17 / L
2014. máj. 7. 08:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Bátyámmal megtalálom, de ritkán találkozok vele, apával nagyon jóban vagyok, ritka jó kapcsolatom van vele, de nem költözhetek hozzá, a bíróság nem tartaná megfelelőnek a körülményeket, anyám másképp pedig nem menne bele.
2014. máj. 7. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
de ha nem tud rólad semmit és nem is beszélsz vele nem tudom mit tudna elmondani a nővérednek. Gondolom mindkettőjüknek fura,hogy így viselkedsz, nem értik. Kicsit érthetőbben is leírhatnád mivel van baja anyudnak.
2014. máj. 7. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
17 vagy,eldöntheted hol akarsz lakni. Vagy kibírod még ezt az egy évet és 18 évesen mész
2014. máj. 7. 08:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudom, alig vagyok itthon, semmi rosszat nem teszek, inkább csöndben várom hogy mit kell csinàlnom. A legrosszabb, hogy esetleg beszélnék vele valamit, majd meglátja hogy pl. fordírva van a párna, és elkezd ordibálni magából kikelve hogy miért nem tudok rendesen pakolni, semmirekellő vagyok, olyan leszek mint az apám, nem viszem semmire, utcaseprőnek sem leszek jó. Ilyen bajai vannak és ez a reakciója rá, van amikor majdnem nekem jön.
2014. máj. 7. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Én magamba néznék, hogy mik azok a megjegyzések, elejtett szavak, amik szerinted nem bántóak, de emiatt édesanyáddal megromlott a viszony.

Mert olyan nincs, hogy valaki csak néz nagy szemekkel, és nem érti, miért nincs jó viszonya sem az anyjával, sem a nővérével.

Az van, hogy a családod örök. Pasik, barátok jönnek-mennek, de anyukád és apukád csak 1 lesz. Bármi baj történik, hol a "bázis", hol van az a hely, ahova mindig vissza tudsz menni?

Én a helyedben erősen iparkodnék rendbehozni a kapcsolatot az anyukámmal és a nővéremmel, és elszámolnék tízig, mielőtt vérig sértek másokat elejtett szavakkal, megjegyzésekkel.

Kislány, ez a te sarad.

2014. máj. 7. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!