Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyámmal, ha...

Mit csináljak anyámmal, ha kikészít idegileg?

Figyelt kérdés

Már 25 éves leszek de állandóan nyaggat. Nem tetszik neki a barátnőm, és nem fogadja el hogy szeretem. Már egyszer sikerült is szétválasztania minket, de most h látja nem ér semmit hisztizik vergődik és az őrületbe kerget.

Hányszor kinn beszélgetünk vele segít neki a barátnőm stb de ha már csak egy kicsit is bemegyünk a szobába hogy ketten legyünk megy a hiszti és a vergődés. Tegnap pont szeretkeztünk és a végén hallottuk hogy kinn sír meg vergődik valamiért amit ő maga sem tudott megmondani mi. Utána elkezdett szekálni meg felhúzott úgy, hogy idegemben a falat csapkodtam. Ez mostanában már nem az első.

Azt mondja egyedül van meg egyedül érzi magát. Apám külföldön van dolgozik. Oké de mindig kinn vagyunk vele meddig meg mi is dolgozunk a barátnőm ráadásul műszakban azt a kis időt meg kettesben is szeretnénk tölteni. Nem lehetünk mindig vele. Ráadásul én egész nap egyedül vagyok a munkában nincs kihez szólni, anyámnak meg legalább van úgyh nemtom mit vergődik.....

Azt meg gondolhatja h nem lesz olyan már semmi mint régen mert régen én diák voltam ő meg nem dolgozott.

Amúgy meg mikor itthon van apám vagy a tesómék ott vannak én le vagyok sz.rva de ez persze nem igaz szerinte....

Tervezzük a barátnőmmel h németországba megyünk hamarosan. A környezetváltozás és a pénz miatt is.

Amúgy anyám nem nagyon ismeri el a hibáit ha szembesítem akkor azt mondja mert én ilyen sz.r vagyok?

amúgy az ő fejében egy babaarcú szőke kékszemű csaj van aki mindent megcsinál neki mindenben segít stb szval na olyan akit irányíthatna.....

Pedig a barátnőm is segít neki csak nem olyan amilyet ő elképzelt...

2016. jún. 24. 09:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%

A baràtnõm ès a pasija, pont ugyanez.

Ne hagyd magad anyukàddal szemben!

Nekik is tönkrement a kapcsolatuk emiatt, fõleg, hogy a làny ilyen vezèralkat, nem bírta màr a fiù anyjànak a rosszindulatùsàgàt meg a fölènyeskedését.

Na meg persze, hogy a fiúnak folyton úgy kell ugrania, ahogy az anyja fütyül.

Vannak ilyen elvetemedett anyósok sajnos. Ne legyél vele durva, mégiscsak az anyád. De semmi esetre ae hagyd, hogy a földbe tiporjon titeket!

2016. jún. 24. 10:09
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
*se
2016. jún. 24. 10:10
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
El kell költözni!
2016. jún. 24. 10:13
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem meg költözzetek el.

A barátnőd veletek lakik? Beszáll a rezsibe? Te beszállsz a rezsibe?

2016. jún. 24. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

"Nem tetszik neki a barátnőm, és nem fogadja el hogy szeretem"

- ez az az eset, amikor bármilyen barátnőd lenne - neki "nem tetszene". Nem akar elengedni, birtokolni akar. Ez a fajta "ragaszkodó, birtokló szeretet" tönkre fojthatja az embert. El kell menekülni,elérhetetlenné válni, majd - mikor már feldolgozta magában ezt-, később barátságosan visszanézni a szülői házba.

Ősi szanszkrit közmondás:

"Ha igazán szereted a gyermeked, engeded, hogy a saját útját járja."

2016. jún. 24. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
17%
Nálunk ugyanez volt, de a férjem éppen ezért vette el feleségül 25 évesen, hogy az anyja lássa, hogy ez komoly dolog és szálljon le rólunk, megvan az életünk, nem vele fogunk foglalkozni, hanem egymással. Mi előtte mindig az én családomnál voltunk, mert ők nem szálltak ránk. Nálatok ez nem megoldható? A legjobb lenne ha el tudnátok költözni. Anyád depressziósnak tűnik és nem fog neki egyik barátnőd sem megfelelni. Egyedül érzi magát, azt akarja, hogy csak vele foglalkozz.
2016. jún. 24. 10:31
 7/11 A kérdező kommentje:

A lánynál sem lehetünk mert ő vidéken lakik és itt dolgozik ahol lakom. Ill ott is lenne cseszegetés.

Anyám depis csak nem ismeri be. Nem gondolja h nekem is van életem és szerethetek valakit attól h neki nem tetszik?

Ezért fofunk kimenni németbe. Meg azért h egy helyen dolgozzunk vagy legalábbis egxszerre végezzünk kb és több pénzt kapjunk

2016. jún. 24. 10:36
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
25 evesen ne lakj az anyadnal. Koltozz el. Ne mondja meg mit csinalj mar 7 eve felnott ember vagy.
2016. jún. 24. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem fog megváltozni, csak valami erősebb sokk hatására, nálunk ez az esküvő volt, de ha közlöd vele, hogy komolyan tervezitek a kiköltözést könnyen lehet, hogy vissza fog venni a stílusából abban a reményben, hogy esetleg maradtok itthon.
2016. jún. 24. 10:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Azzal van megaldva anyam h ugyis ki lesz a f...om a csajjal meg h elegem lesz belole.

Pedig azt gondolhatna h vitak alap h vannak lesznek. A tesomek 5eve hazasok megis sok a vita....

2016. jún. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!