Lesz még valaha béke a fiaim között?

válasza:

válasza:Hát gyűlölheti a nagy az öccsét, de ha ő a gatyájában tartja a farkát, akkor ez az egész ügy nincs. A öcsi is megéri a pénzét, de bátyus csak ne fenyegetőzzön, mert ő a legnagyobb gennyláda a történetben.
Béke már itt nem lesz, a közös karácsonyi vacsikat el lehet felejteni.

válasza:1. nagyfiúnak nem kellett volna félrekúrni
2. kisebbnek nem kellett volna beköpni
3. a kisebb fiúnak és az exnejnek nem kéne randizni
A 3 történés közül nem tudom, melyik a legaljasabb.

válasza:

válasza:

válasza:Nem volt a kisebbik fiú féltékeny a bátyjára azért, mert neki egy "jó nő", jutott? Esetleg ő is szerette volna azt a csaj megkaparintani? Mert ha így van, ez némileg "indokolja" azt, hogy bemószerolta a bátyját és ezzel párhuzamosan bepróbálkozhatott a megcsalt feleségnél, mint megmentő.
De továbbra is gusztustalan a lépés, bármi is volt a cél.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt gondolom, hogy közöttük igazi erős baráti bajtársiasság alakult ki. Pedig nem is egy csónakban eveznek. Magyarország EU tag, az oroszoknak meg úgy összességében kifejezetten ellenséges a viszonya az EU-val. Orbán, és Putyin viszont ennek ellenére is folyamatosan...
Kisgyerekkorunkban nagyon sokat veszekedtünk/verekedtünk és mindig "a kedvenc"-nek hívott. (Sokkal jobb tanuló voltam mindig is mint ő, most is sokkal jobb helyen dolgozom, ő pedig alig tudta elvégezni a középiskolát). Én most vagyok 25, ő 23. Mindketten dolgozunk de a...
Mi kell hogy a békességet végre többre értékeljék a futballszurkoló-mentalitásnál ami mindkét politikai oldalon fellelhető? Még egy világégés? Mert lassan úgy érzem hogy ott vagyunk ahol 1914-ben volt a világ és már nincs visszaút mert az emberek alig várják hogy...
A férjem és én már hosszú évek óta együtt vagyunk, eleinte velem is kedvesek voltak néhány évig, de mikor komolyabb lett, elkezdtek nekünk dirigálni. Mit hogy tegyünk, mit hogyan akarnak ők. Mi meg persze volt amit nem úgy tettünk. A gyerekek születésével ők akarták...
Szörnyű, hogy milyen vérremenő viták vannak ezekből. Az autósok szerint minden biciklis szabályszegő, a biciklisek szerint minden autós gyilkos. Stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!