Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Olyan lanyok akiknek van fiu...

Olyan lanyok akiknek van fiu testvere, tudja hogy menstrualtok mar/vagy hogy mikor van meg? Te mondtad el neki? Beszokott szolni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 8. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm nincs, de unokatesóim vannak, lányok és fiúk. Nálunk nem volt titok a csalásban, hogy ki menstruál már. Valahogy inkább a felnőtteknek volt érdekes. Mi nem nagyon foglalkoztunk vele. Szerintem nincs benne semmi ciki, tök természetes. Persze az gáz, ha valaki ezért beszólogat, szerencsére nálunk nem volt ilyen.
2014. máj. 8. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán tudja. De amúgy sem szól be a menstruációmmal kapcsolatban
2014. máj. 8. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

4-en vagyunk testvérek. Bár van egy ikertesóm (fiú) de én vagyok a legfiatalabb és az egyetlen lány. Nagy korkülönbség sincs köztünk mert én 19, a legkisebb bátyám 19, a többi bátyám 21, 23 évesek.

14 évesen menstruáltam először. Bár nem álltam egyik bátyám elé sem, hogy "héé fiúk, mától nagylány vagyok" de tudták, hogy mi a helyzet, mert többször látják hogy a boltban veszek betétet, tampont. Van amikor anyu vásárlásból hazajön, és szól, hogy vett nekem dolgokat, vigyem a szobámba. Azt, hogy éppen megvan, nem tudom, hogy tudják. nem kötöm az orrukra. Ők meg sosem piszkálnak érte, mert tudják ez az élet rendje..A legidősebb bátyám ha éppen a barátnőjével mennek vásárolni, megszokta kérdezni, hogy hozzon nekem betétet vagy tampont.. Nálunk ez nem téma egyébként. természetes mindenkinek.

2014. máj. 8. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem öcsém van, 2 évvel fiatalabb;

amennyire emlékszem, az éleben nem volt ez téma köztünk

nem volt titok, meg semmi, csak 0 mértékben érdekelte

miért is érdekelte volna?

soha nem szólt be, de el sem tudom kézpelni a szitut, hogy ilyenért beszóljon valaki

2014. máj. 8. 23:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Öcsém van, egy szobában töltöttük a gyerekkorunkat, de nem hinném, hogy tudta, mikor van meg. És soha nem is beszéltünk ilyesmiről.
2014. máj. 9. 09:22
 6/9 anonim válasza:

A bátyómnak mindig szólok hogy olyankor ne szóljon hozzám YD

Ha nem szólnék is észre venné hogy szar kedvem van...

2014. máj. 10. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:

van egy öcsém és szerintem még nem tudja hogy van ilyen

bár ki tudja, 13 évesen már lehet hallott róla

mindenesetre soha egyetlen szót se szólt és biztos hogy nem is (fogja) érdekli

2014. máj. 10. 21:03
 8/9 anonim válasza:
Én 13/L vagyok. Van egy fiú testvérem, aki sokszor idegesítő, de nem olyan tipus, hogy beszólna. Hogy lehet egyáltalán ilyenért beszólni? A menstruáció egy természetes dolog.
2014. máj. 13. 21:22
 9/9 anonim válasza:
Az én fiú tesóim se szólnak be, nem is érdekli őket, viszont az idősebb nővéreim majdhogynem ujjongtak, amikor először megjött.
2014. júl. 7. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!