Olyan lanyok akiknek van fiu testvere, tudja hogy menstrualtok mar/vagy hogy mikor van meg? Te mondtad el neki? Beszokott szolni?
4-en vagyunk testvérek. Bár van egy ikertesóm (fiú) de én vagyok a legfiatalabb és az egyetlen lány. Nagy korkülönbség sincs köztünk mert én 19, a legkisebb bátyám 19, a többi bátyám 21, 23 évesek.
14 évesen menstruáltam először. Bár nem álltam egyik bátyám elé sem, hogy "héé fiúk, mától nagylány vagyok" de tudták, hogy mi a helyzet, mert többször látják hogy a boltban veszek betétet, tampont. Van amikor anyu vásárlásból hazajön, és szól, hogy vett nekem dolgokat, vigyem a szobámba. Azt, hogy éppen megvan, nem tudom, hogy tudják. nem kötöm az orrukra. Ők meg sosem piszkálnak érte, mert tudják ez az élet rendje..A legidősebb bátyám ha éppen a barátnőjével mennek vásárolni, megszokta kérdezni, hogy hozzon nekem betétet vagy tampont.. Nálunk ez nem téma egyébként. természetes mindenkinek.
nekem öcsém van, 2 évvel fiatalabb;
amennyire emlékszem, az éleben nem volt ez téma köztünk
nem volt titok, meg semmi, csak 0 mértékben érdekelte
miért is érdekelte volna?
soha nem szólt be, de el sem tudom kézpelni a szitut, hogy ilyenért beszóljon valaki
A bátyómnak mindig szólok hogy olyankor ne szóljon hozzám YD
Ha nem szólnék is észre venné hogy szar kedvem van...
van egy öcsém és szerintem még nem tudja hogy van ilyen
bár ki tudja, 13 évesen már lehet hallott róla
mindenesetre soha egyetlen szót se szólt és biztos hogy nem is (fogja) érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!