Hogyan beszélhetnék vele?
Akkor összegezzünk.
-Valószínüleg kiskorú (nemtudom, de azt mondtad még tanul, gondolom középsuliban)
-Iszik, cigizik (ki tudja, lehet drogozik is)
-erősen lefogyott
-vagdossa magát
-depressziós
És ezt LESZARJÁK a szüleid?! Tudom, milyen tininek lenni, ráadásul amilyen a leírtak alapján, nemhiszem hogy tudnál vele beszélni rendesen. Bár ha nem próbáltad, egy próbát megér. Esetleg beszélhetnél az ofőjével, a védőnővel a suliban, mert őszintén ötletem sincs, hogy te szülői támogatás nélkül mit tudnál csinálni.
Hány éves?
A szüleid... Egyszerűen nem tudom elhinni hogy nem érdekli őket. Velük próbáltál beszélni a testvéredről. A tanári segítséget így nyári szünet elején jókor mondom... :(
1. Szólsz a szüleidnek, hogy ez így nem mehet tovább
2. Szólsz egy szakembernek
Most ez ugye kamu??? Mondd hogy kamu!!! Ilyen aztán nincs a világon. Te hány éves vagy?
Én megmondanám a szüleifnek, hogy erre azonnal lépni kéne. Kezdve azzal, hogy a pasinak levágják a farkát. aztán mehet pszihológushoz, akár tetszik, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!