Mik ezek? Kezdek félni.
Eddig azt hittem bolhacsípések. MErt van egy kibejárós cicánk, akiből nagy erőkkel üzzük a bolhát, igaz eddig hatástalanul.
Gondoltam, engem már hónapok óta tuti a bolhák csípnek halálra. De kezdem azt hinni, hogy nem.
Ugyanis ma fürdés előtt láttam hogy kijött jó pár csípés a hasamon és a hátamon. Átnéztem magam jó alaposan mindenhol, de akkor még máshol nem láttam. Aztán csak fürdés közben nézem a jobb oldalam, hát ott van 3 "csípés" ( pici vörös folt, ha egy kicsit is hozzá érek kb 6× nagyobbra dagad és rettentően viszket/ég) nézem a másik oldalam, hát ott is ott van kettő...
Pedig akkor tuti semmi nem mászott rajtam. Eddig csak este jöttek ki, reggelre. Nap közben soha. Mostmár nap közben is jönnek kifele, és nagyon idegesítőek. Találkoztam már bolhával az ágyamban... De az meg is fogtam. Viszont az én szobámba jár a legkevesebbet a cica, a többiekébe alszik meg ott van. És rajtuk egy árva csípés/ kiütés sincs. Mit tegyek? Mik lehetnek ezek?
A piros pöttyökkel tényleg bőrgyógyászhoz kellene fordulni. Előfordulhat,hogy bolhacsípés,de az is lehet,hogy valamire allergiás vagy. Beszélj anyukáddal,mondd el neki,hogy mennyire zavarnak a csípések (?) és hogy fáj,viszket. Meg kell érteni,hogy ez azért komoly dolog.
Egyébként a bolhás kis házi kedvencnek én a Virbac bolhairtót ajánlom. Nem egy kifejezetten olcsó mulatság,de én biztosan állíthatom,hogy nekünk 100%-ig bejött.
Mi a szórófejeset használjuk,de lehet,hogy egy csöpögtetős-kenegetős verzió jobb,mert nekünk nagyon félnek a cicák a spriccelős hangtól. Meg is kaptuk érte a magunkét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!