Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Egészség » Allergiák

A kérdés

Szteroidos krémtől megnagyobbodhat a nyirokcsomó?

Tegnap vettem észre a jobb kulcscsontom felett tapintható (sőt látható) egy borsónyi duzzanat.

Rákerestem a neten és mondanom sem kell mennyire megijedtem, már rögtön azon kattogott az agyam, hogy rákos vagyok. Úgy gondolom várok egy kicsit, a héten már úgy sincs szakrendelés, hátha elmúlik.

Egyébként a héten kezdtem el allergiás bőrhámlásra erős szteroidos krémet alkalmazni, ettől megduzzadhat a nyirokcsomó? Valakinek tapasztalat?



Keress kérdéseket hasonló témákban: nyirokcsomó, duzzanat, szteroid, allergia

 2018. szept. 6. 10:41  Privát üzenet  

A válasz
Sajnos még nem érkezett válasz.



Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése


Kapcsolódó kérdések
Ez lehet indolens limfóma?
Állam alatt egy kis csomó normális?
Fog-, ínygyulladástól megnagyobbodhat a nyaki nyírokcsomó?
Mit tudok tenni gyogyszerallergia ellen?
Nyirokcsomó duzzanat? Lehet ez az oka?
Allergiátòl lehet nyirokcsomó duzzanat?

Kérdések az Egészség rovatbólKérdések az Allergiák rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu
