Ti is ennyire izzadtok kint?

válasza:

válasza:Bent nem, mert megy a klíma.
Viszont most kijöttem az udvaron próbáltam kicsit kertészkedni, de muszáj volt abbahagynom, mert konkrétan csöpögött az arcomrol a víz.
Annyira meleg vaaaaan. 🫠🫠🫠
Kapcsolódó kérdések:
Van mikor ömlik rólam a víz,mert annyira zavarba vagyok bizonyos emberek előtt.
Képtelen vagyok hordani nyáron pedig jól jönne. A lábfejem nagyon izzad benne. De csak nyáron. Zokniban nem izzad annyira. A harisnya anyaga miatt?
Én soha nem értettem azt, aki izzad, vagy melege van. Én mindig fáztam, és csak akkor izzadtam ki ha jól betakaroztam este amikor aludtam.
Rólam szó szerint folyik a víz, a hajam gyakorlatilag vizes lesz a mellkasom is izzad elég rendesen, nagyon bosszant.Föleg hogy pl a buszon ha utazom másoknak épp csak gyöngyözik a homloka én meg úgy nézek ki mint egy ázott ürge. 27F
Nem tudom eldönteni, hogy normális -e az izzadásom vagy nem. Budapesten lakom, itt azért jóval melegebb van mint vidéken. Rövid nadrág + póló kombót szoktam hordani. Ha mondjuk órakor kimegyek, akkor 10 perc sétálás után eléggé izzadok. Ami azt jelenti, hogy ha a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!