Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A mogyorónak az a vörösesbarna...

A mogyorónak az a vörösesbarna nagyonvékony külső rétege okozhat vakbélgyulladást?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod bármire rá lehet fogni, hogy ez vagy az okozta a vakbélgyulladást. Én magam termelek, és fogyasztok is mogyorót ( a vörösesbarna héjjal együtt), de még mindig megvan a vakbelem.
2011. dec. 20. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. dec. 20. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rostszegény táplálkozó vagy, akkor nagyobb a valószínűsége a "vakbélgyulladásnak", mintha sok rostos ételt eszel.
2011. dec. 20. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, nem fejeztem be: a mogyoró belső héja csupa rost.
2011. dec. 20. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. dec. 21. 13:44

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!