Mitől lehet az hogy bármilyen fáradt vagyok, nem tudok elaludni? Ha mégis elalszom, az éjjel közepén arra ébredek, hogy reszketek, fázom, de közben folyik az izzadtság a hátamon, mellkasomon, és a hajam is csatakokban lóg. Kimerültség? Stressz?

válasza:

válasza:Hát lehet, vagy valami gyulladás van a szervezetedben.
Este forró fürdő, 1 pohár langyos tej.
Napközben, este felé valami nyugtató teát is ihatsz.
Talán ez segít valamit.
Kávé, Kóla, Energia ital nem.
Nekem a zöldteától volt ilyesmi, amikor egész nap azt iszogattam, aztán estére tiszta idegbeteg lettem, majd elolvastam, és kiderült, hogy van benne sok koffein :)
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon érdekes, nem mindig büdös, és CSAK a jobb oldali. Izzadtság szagú. Ezen a büdös oldalon van egy borsónyi méretű, de nem kidudorodó anyajegy is. Összefüggésben lehet? Fürdök és dezodort használok, szőrtelenítek.
Izzadásgátlók nem használnak, ezek az alumínium tartalmú gyógyszertáriak sem. Csak a hónam izzad, de most épp szabályosan folyik, pedig se nem izgulok, se nem idegeskedek, semmi.... Ja 25/F vagyok mielőtt vki képzelődni kezdene :)
A sok aluminium tartalmút eléggé lehúzzák, és lehet is benne vmi, szeretném lecserélni a Fa dezodort, ami ugyan a kivánt hatást segít elérni, mégis kimarja a bőröm és szntén aluminiumot tartalmaz:(
Üdv. Lassan 7 éve kézilabdázok versenyszerűen,(heti 5-7 edzés + 1 meccs) az elmúlt időben pár hónapot ki kellett hagynom egy sérülés miatt. (bokaszalag szakadás, semmi gyógyszert nem kaptam) Kb 2hónapja rendszeresen újra edzek, eleinte még semmi probléma nem...
Amit valószínű a borotválás ill. az izzadtság okoz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!