Hogyan lehet feldolgozni, ha kemoterápia miatt kihullik a haj?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Paróka.:)
Ez legyen a legkevesebb! Meggyógyítanak, életben maradsz, a hajad pedig visszanő, lehet, hogy szebb lesz mint valaha. Addig pedig lehet kapni jó minőségű parókákat, vehetsz akár többet is, és variálhatod a hajszíneket, meg fazonokat.:)
POZITÍV GONDOLKODÁS!!! Minden rosszban van valami jó, csak keresni kell.
Kitartást kívánok Neked (ha ne adj Isten tényleg ebben a helyzetben vagy), és jó egészséget, hosszú, boldog életet!

válasza:annyira szép kendők vannak! én simán azt tennék a fejemre, ha netán elveszteném hajkoronámat.
a paróka sztem sokkal gázabb. a legtöbbjén annyira látszik, h műhaj, hogy rosszabb mint a kopaszság.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Áprilisban halt meg, imádtam. Ő volt a legjobb Édesapa, és nagyon-nagyon fontos volt a számomra. Minden nap találkoztunk, naponta többször beszéltem vele telefonon. A gyerekeim is imádták és a férjem is tisztelte, szerette. Egyszerűen úgy érzem, hogy elvesztettem vele...
, ill. a homoktövis teához a leveleket meg kell-e szárítíni, és a teát főzni, vagy csak forrázni kell?
Hogyan lehet legalább megpróbálni feldolgozni a gondolatát annak, hogy pár hónapon belül meg fog halni az édesanyám?! A világ legjobb édesanyja egyben barátnője, nagymamája, ...? :(((((((((((((
Tegnap temettem el a férjemet. Egy hete halt meg. Halála előtt semmi előzmény, semmi tünet. elment dolgozni, és már soha többet nem jön haza. Két kisgyermekem maradt apuka nélkül, én meg lassan úgy érzem megőrülök.
Nagyon ki vagyok borulva pár napja. Az egész ott kezdődött, h tavaly felvettek az egyetemre, és hát nem nagyon megy...bukdácsolok, vért izzadok a kettesért is. Előző szemeszterben ugy döntöttem, hagyom az egészet a fenébe, mert én ehhez hülye vagyok és igy nincs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!