Melyik agy serkentő alternatív gyógymód jó?

válasza:

válasza:"valami iq tabletta"
Inkább Q10, nem?XD
A Ginko Biloba jó, de inkább ne neten vedd meg ezeket...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én hétfőn kapom készhez ezt a csoda cseppet, kíváncsian várom a hatását. A depresszió kezdeti jeleit vélem magamon felfedezni, nagyon szorongok, már betegesen is. Szerintem ennek is tudható be a mára már orvosilag papírral igazolt betegségem is, a proctitis...
Már karácsonykor is volt, most megint érzem, hogy csíp. De nem akarok már megint antibiotikumért szaladni a dokihoz. Tegnap éreztem először a tüneteket szóval aránylag friss a fertőzés. Vér nincs. Mivel tudom kiírtani a bacikat? Oké, igyak sokat, de azon felül?...
Igen intenzíven beszél a COD csodatea hatásáról, a megemelt C vitamin beviteléről, mint alternatív gyógyeszközökről - szemben a besurgázással és a kemoval? Vajon igaza van?
Még nem jött ki,csak fáj,már 2-szer műtöttek vele,utoljára 5 éve. De most ott fáj,ahol műtöttek,vagy ez normális? Semmi nem látszik!
2alkalommal voltam orvosnál,2 külömböző antibiotikumot beszedtem,harmadikért nem mennék vissza.Házi gyógymód érdekelne köhögésre,és orrdugulásra.
7 hónapja szültem. Előtte évekig nem volt ilyen jellegű gondom, de a szülés óta gyakran kiújul. Helyi hatású készítmények , pl. Canesten csak rövid ideig okoznak tünetmentességet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!