Milyen tapasztalataitok vannak az alternatív gerincterápiákról (Kovalenko, Feldenkrais stb. )?
Van, aki csalódott, mert eredménytelen volt a próbálkozás?
Akinek segített, annak gyógyulása orvosilag is ellenőrzött (röntgennel), vagy csak a szubjektív tünetek csökkentek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Én hétfőn kapom készhez ezt a csoda cseppet, kíváncsian várom a hatását. A depresszió kezdeti jeleit vélem magamon felfedezni, nagyon szorongok, már betegesen is. Szerintem ennek is tudható be a mára már orvosilag papírral igazolt betegségem is, a proctitis...
Észre vettem hogy nehezen jegyzek meg dolgokat, és könnyen felejtek. Hallottam hogy jó erre a gingko, halolaj, valami iq tabletta. Nagyon sok hasonló található a neten, de melyik válik be? Ti mit ajánlotok?
Már karácsonykor is volt, most megint érzem, hogy csíp. De nem akarok már megint antibiotikumért szaladni a dokihoz. Tegnap éreztem először a tüneteket szóval aránylag friss a fertőzés. Vér nincs. Mivel tudom kiírtani a bacikat? Oké, igyak sokat, de azon felül?...
Felesegemnek(49eves) nagyon stresszes a munkahelye. Kb. 2 hete egyre erossebben zsibbad a kezefeje es az ujjai. A haziorvos a "traumatologiara" irt beutalot. Az a gond, hogy Spanyolban(itt lakunk) csak kb.2-3 honap mulva kerulne kivizsgalasra. Itt ha nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!