Tud bárki bármilyen alternatív gyógymódról, táplálékkiegészítőről ami esetleg agytumorban kipróbálható, alkalmazható? Kérlek irjatok ha bármi eszetekbe jut! Preventa vízre gondoltunk. Ha csak a közérzetét javítja, már az is szuper lenne.
B 17 injekció,Rengetegen használják !
Itt olvashatsz róla többet.www.mimnet.hu Rákbetegek fóruma,ill. angolul www.worldwhitoutcancer.com

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hiába öltözök fel rétegesen ( harisnya, nadrág,zokni, trikó,póló,pulcsi...)mégis állandó jelleggel felfázom. Több antibiotikumot meg nem vagyok hajlandó szedni.Kérlek segítsetek.Köszönöm.
Észre vettem hogy nehezen jegyzek meg dolgokat, és könnyen felejtek. Hallottam hogy jó erre a gingko, halolaj, valami iq tabletta. Nagyon sok hasonló található a neten, de melyik válik be? Ti mit ajánlotok?
Van, aki csalódott, mert eredménytelen volt a próbálkozás? Akinek segített, annak gyógyulása orvosilag is ellenőrzött (röntgennel), vagy csak a szubjektív tünetek csökkentek?
Esetleg létezik olyan házila használható gyógyászati segédeszköz amely hatékonyan gyógyítja? Továbbá szabad-e a nyaki sponylosist masszíroztatni szakemberrel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!