Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Csipkebogyó vagy csipkebogyóhús?

Csipkebogyó vagy csipkebogyóhús?

Figyelt kérdés
Ma voltam a gyógynövényesbe és láttam,h van kétféle.Melyik a hatékonyabb teaként fogyasztva?Vagy miért van csak külön a hús?
2015. ápr. 4. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs jelentősége! Ugyan is nem a gyógyteákban lévő hatóanyag gyógyít, hanem a folyadékban oldott oxigén, ami az emésztősejteket doppingolja. Ezáltal tökéletesedik az emésztés, a szervezet olyan anyagokhoz jut amire épp szüksége van.

Ez ennyire egyszerű!

2015. ápr. 4. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A csipkebogyó a leszedett gyümölcs megszárítva, a csipkebogyóhús meg ugyanez kimagozva és úgy szárítva.


Az utóbbi az értékesebb, mert a gyümölcs fel van darabolva, ezért jobban kiáznak belöle a hatóanyagok.

2015. ápr. 4. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!