Betegesen beteges kérdése:
Kiszakadt sérvvel műtöttek meg több mint egy hete és setalgatason a házban kívül nem csináltam különösebb mozgást és egész keményre meg van dagadva a műtét helye ez miért lehet?
Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 19:10
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Beödémásodott a varrás helye, lassan normalizálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Ugye nem fogok trombózist kapni? Injekciózom a vérhígítót, nem fekszem egész nap.
Hétfőn volt műtétem. Kedd hajnalban kaptam az első adag vérhígítót. Zsibbad mindkét lábam. Ugye nem lesz trombózisom? Félek. 21L
Jól tudom, hogy az artroszkópos térdműtétnél a helyi érzéstelenítést az egész ízületre kiterjeszteni technikailag nem megoldható, ezért a...
Mindenhol altatnak? Van az altatásnak bármilyen kicsi kockázata?
Köldök sérvet állapítottak meg nálam, és június végére vagyok kiírva műtétre. Mekkora műtét ez manapság?
Felnyitják az egész hasfalat? Vagy ezt is megtudják már csinálni laporoszkópos műtéttel?
Laparoszkópos epeműtétre várok, és nem tudom mire számítsak, valóban altatás után az embernek hányingere van és hányás?
És azt sem tudom, hogyan zajlik ez az egész műtét, kell tőle félni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!