1/7 anonim válasza:
Cipők zoknik fertőtlenítése. LOCERYL ( vagy ahhoz hasonló) szer használata. Így kb 1 év után megszabadulhatsz tőle.A többi szer, meg az 1-2 alkalom az kamu.
2/7 anonim válasza:
Paleo etrend. Cukrot se egyel es gyumolcsot is mertekkel. Nekem is lenott magatol a gomba. Semmivel se kentem.
A gomba is belso problema. Nem megoldas a kenes.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. jún. 30. 11:04
5/7 Habé123 válasza:
Cipők zoknik fertőtlenítése. LOCERYL ( vagy ahhoz hasonló) szer használata. Ez fontos
Orvosnál írasd fel NOLAQUE hetente egyszer használd előtte 2 liter vízben 1 dcl ecetet tegyél és 45 percet áztasd benn e a lábad minden lakkozás előtt fontos!!
Nekem ez bevált de a körömnek ki kell nőni a beteg részt és utána ha már nem látszik semmi még két hónapig lakkozni áztatni kell először nem tettem és visszajött másodjára amikor betartottam a két hónapot elmúlt..
6/7 Habé123 válasza:
Bocsi javítok
Rossz: NOLAQUE
Jó: NEOLAQUE
Én egyébként bőrgyásznál voltam, ő mondta írta fel.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. júl. 7. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!