Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sirdalud gyógyszerrel van...

Sirdalud gyógyszerrel van v.alakinek tapasztalata? Izomrelaxáns gyógyszer. Merev nyakra, izomfeszességre, rángásra szedném.

Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 21:45
 1/1 Rudi1962 válasza:
95%

Sajnos többször kellett szednem. Merev nyakra,izomfeszességre illetve

műtétek utáni görcsök miatt.Nekem 4-5 használt valamit a javasolt 1-2 helyett.

2020. jún. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek magas vérnyomás esetén?

17 éves korom óta vérnyomásos vagyok, és egy erősebb gyógyszerrel, betaloc-zok 50 mg-ossal kezdtem az elején, amit lassan lecsökkentettek, mert nagyon levitte a végére a vérnyomásomat. Most nebiletet szedek, 5 mg-ost, annak a felét kell bevegyem reggelenként, de ez a...

Allergiagyógyszerre alkoholt ittam. Lehet belőle nagyobb baj?

Szóval beszedtem ma este az allergiagyógyszeremet és utána megittam egy fél literes, 5 százalékos Heinekent. 4 órája hányingerem van és a fejem is fáj. Lehet nagyobb bajom?

Hogyan szedjem ezt a gyógyszert?

Voltam ma nőgyógyásznál aki mindent rendben talált, de az alhasi és húgyhólyag érzékenységemre azt monda lehet egy korábbi fertőzés maradványai. Lapra cystits van írva Azt mondta szedjem a nitrofurantoint 3x/1. Nincs oda írva meddig de én úgy értettem 10 napot mond....

Hogyan szedjem a Vermoxot, Decarist?

Ma voltam orvosnál a vérvétel eredményemért. Kiderült az eredményből, hogy bélférges vagyok.. Az orvos felírt Vermoxot és decarist is. Egy előre megírt lapot adott a kezembe, amire ezt írta: Két hét múlva ismételni, 1 vermox, 1 vermox, 1 decaris, 1 decaris. A...

Hashimotóval törvényszerű, hogy előbb-utóbb meghízik az ember?

Nemrég derült ki, hogy pozitív lett az anti-TG értékem, magyarán Hashimotós lettem én is.. A helyzet viszont az, hogy nekem mindig is azt mondták az orvosok, hogy valószínűleg túlműködik a pajzsmirigyem, mivel vékony vagyok és mindig magas a pulzusom. Nem igazán...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!