Sirdalud gyógyszerrel van v.alakinek tapasztalata? Izomrelaxáns gyógyszer. Merev nyakra, izomfeszességre, rángásra szedném.
Sajnos többször kellett szednem. Merev nyakra,izomfeszességre illetve
műtétek utáni görcsök miatt.Nekem 4-5 használt valamit a javasolt 1-2 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
17 éves korom óta vérnyomásos vagyok, és egy erősebb gyógyszerrel, betaloc-zok 50 mg-ossal kezdtem az elején, amit lassan lecsökkentettek, mert nagyon levitte a végére a vérnyomásomat. Most nebiletet szedek, 5 mg-ost, annak a felét kell bevegyem reggelenként, de ez a...
Szóval beszedtem ma este az allergiagyógyszeremet és utána megittam egy fél literes, 5 százalékos Heinekent. 4 órája hányingerem van és a fejem is fáj. Lehet nagyobb bajom?
Voltam ma nőgyógyásznál aki mindent rendben talált, de az alhasi és húgyhólyag érzékenységemre azt monda lehet egy korábbi fertőzés maradványai. Lapra cystits van írva Azt mondta szedjem a nitrofurantoint 3x/1. Nincs oda írva meddig de én úgy értettem 10 napot mond....
Ma voltam orvosnál a vérvétel eredményemért. Kiderült az eredményből, hogy bélférges vagyok.. Az orvos felírt Vermoxot és decarist is. Egy előre megírt lapot adott a kezembe, amire ezt írta: Két hét múlva ismételni, 1 vermox, 1 vermox, 1 decaris, 1 decaris. A...
Nemrég derült ki, hogy pozitív lett az anti-TG értékem, magyarán Hashimotós lettem én is.. A helyzet viszont az, hogy nekem mindig is azt mondták az orvosok, hogy valószínűleg túlműködik a pajzsmirigyem, mivel vékony vagyok és mindig magas a pulzusom. Nem igazán...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!