Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen gyógyszer ajánlatos...

Milyen gyógyszer ajánlatos erre a betegségre?

Figyelt kérdés

Diagnózis: keskeny QRS-ű SV parx. tachycardia, valamint ezzel szövődött AF.

Milyen gyógyszert kellene erre szednem? Orvos nem adott semmit, hazavágtak ezzel a diagnózissal SBO-ról.

2023. máj. 9. 00:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem titok ez, 22 éves férfi vagyok.

Már évek óta volt olyan panaszom, hogy minimális futás után is le kellett feküdnöm mert torkomban dobogott a szívem és levegőt is alig kaptam. Ezzel még 2 évig elvoltam aztán vasárnap nem éreztem jól magam így megmértem a vérnyomásom és olyan magas értékek jöttek ki, hogy egyből bevittek kocsival az sbo-ra majd 3 óra várakozás után megmérték az alap paramétereim, csináltak egy EKG-t, mondták a diagnózist aztán utána annyi volt, hogy várjak mire jött egy másik orvos aki megkérdezte mire várok. Mondtam, hogy már megvizsgáltak és ez a diagnózis.

Aztán annyit mondott, hogy hát akkor ne foglaljam a helyet, sokan várnak vizsgálatra, viszont látásra, lehet menni.

2023. máj. 10. 12:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja annyit kifelejtettem, hogy ez a torkomban dobog a szívem és rosszullét érzést időről időre egyre enyhébb megerőltetés hatására is éreztem.
2023. máj. 10. 12:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Basszus , ez az orvos hozzáállása - szégyen az összes orvosra.
2023. máj. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!